Min namnsdag!

Stannade hemma idag med, ont i halsen, men tur var ingen feber. Så imorgon blir det skola. Men har inte legat i soffan hela dagen idag. Målade lite, måste få lite idéer till min tavla. Sen bakade jag semelbullar och lagade mat till mig själv. Suttit vid datorn och kollat på gamla bilder, och gjort bildspel :D gått runt och småätit godis, känns som att man förtjänar det när man är hemma och är sjuk. Men egentligen borde det vara tvärtom, att man förtjänar det när man tränat och varit duktig och inte när man ligger och latar sig hela dagen. Men men så är det.
Linus fick nycklarna till sin nya lägenhet idag, så nu hålller han på och flyttar för fullt :D ska nog sova där inatt om han får allt i någorlunda ordning. En trea nu med, lite skillnad omman jämför med hans minaetta han haft innan. Ska bli kul att få hjälpa till och inreda den här med =) om jag får det?

Lost börjar ikväll med, får jag ju inte missa. Förresten,idag är det faktiskt min namnsdag, och för er som inte vet det så har faktiskt Marie namnsdag idag,även att det står Maria i almenackan. För det har jag kollat upp! Alla måste ju faktiskt ha en namnsdag. Ingen som sagt grattis än....

Marie Karlberg

184579-22
Gullungar!

Sandpapper halsen

Jag skulle nog aldrig ha tränat igårkväll för har inte sovit en blund inatt på grund av att det känns som jag har ett sandpapper i halsen varenda gång jag sväljer =( men jag åkte till skolan och gjorde provet. gick bättre än väntat. Skönt med en provfri vecka nu, och förhoppningsvis är nästa vecka också provfri =)
Åkte hem efter geografin och lade mig i soffan och kollade på tv och åt popcorn med grillkrydda. Mmm, det är gott de. Kollade på alla serier som går på dagarna. Men när mamma kom hem bestämde jag mig för att komma ut lite, så följde med och handlade mat med henne. Köpte lite godis så att jag skulle piggna till lite. Men när jag kom hem sen hade jag feber, så det var bara att lägga sig framför tv:n igen och fortsätta kolla på alla dåliga serier. Grey's anathomy gick ju,börjar om från början och dem avsnitten har inte jag sett så det var kul att kolla på, det börjar ju den 14 mars sen :D och sen ikväll är det desperate. Jag har börjat bli en tv-nörd igen känner jag. Ett tag kollade jag aldrig på tv.
Hoppas på att jag kan gå till skolan imorn, för jag känner inte för en dag till framför tv:n. Blit så uttråkad. Vill träna, ut och springa skulle va skönt.

Ha en bra kväll vänner <3

Lata Måndagar!

Måndag idag, och jag sitter hemma som jag brukar göra på måndagar. Först sovmorgon till kvart i 10, och sen 40 minuters matte(fick mvg- på matteprovet :D glad) och sen så har man håltimma fram till halv 2. Rätt skön start på veckan tycker jag.

Helgen har varit helt okej.
Fredagen var jag ju med Inesgumman.

Lördag, var hos Sarah och kollade på melodifestivalen och åt chips :D sen åkte vi till Stockaryd. Mer folk än vad jag väntat mej, alla möjliga so´rter, haha. Men har väl haft roligare om man säger så. Men Emelie och jag hade kul på dansgolvet i alla fall. Tur att du fick ut mig lite.

Söndag, vaknade tidigt. Va ute och gick i snön med pappa och Zingo. Skönt och komma in i värmen och dricka te och kolla på min favoritfilm när jag var lite, Sherdil :D haha. Sen på eftermiddagen kom Linus. Kändes som en evighet sen jag såg honom sist. Mysigt att få pussa på honom. Vi åkte och köpte semlor och hyrde World Trade Center-filmen. Tände i brasan och myste <3



184579-21

Min Älskling och jag <3

Hey!

Den 24 februari, bara 10 månader till julafton =) haha! Nä, usch, jul vill vi inte ha på länge. 
Igår va Ines hos mig. Jag lagade enschiladas med kyckling i och så kebabsås och thai till såklart :D blev smarrigt! Efterrätt varma hallon, smält choklad, cashewnötter och äkta vanlijglass. Mumsigt. Och sen smällde vi i oss en massa nötter senare på kvällen. Fullproppad med god mat! Haha. Kul att få prata lite med Inesgumman. Hon är alltid lika knäpp =)

Härlig sömn inatt, men vaknade när Pär och Pappaåkte iväg idag vid halv 9. Inte så kul. Men har haft huset för mig själv hela dagen. Lite tomt faktiskt, tråkigt men ändå skönt. Åkte till gymmet en sväng, sprang och cyklade på dem nya cyklarna, dem var mycket bättre. Kul! Åkte till badhuset och solade(har faktiskt inte gjort det sen innan nyår) och sen bastade jag.När jag kom hem var jag helt slut. Lagade mat och satte mig och läste en tidning. Skönt att inte behöva göra så mycket.

Men nu har jag varit duktig och gått igenom första kapitelet i Rättskunskapsboken. Tar andra kapitelet imorgon och så behöver jag inte plugga så mycket på Måndag sen.

Ikväll blir det "fest". Dricka lite, träffa folk man inte träffat på länge och bäst av allt, få umgås med mina härliga vänner :D hoppas det blir en lyckad kväll. Ska åka till Sarah snart, där vi ska kolla på Melodifestivalen. Hoppas det är några bra låtar ikväll då, för annars är det så segt att kolla på det.

Idag har jag varit normal. Framsteg.


184579-19

Jag och Emelie <3

Food is good!

Dagen den 23 februari började med ett härligt matteprov(not!), men det gick bätter än väntat. Efter det nåt himla testnationellaprov i engelska i 80 minuter. Verkligen en rolig förmiddag. Bara en massa prov. Slutade vid 12 i alla fall. Åkte direkt till gymmet som jag brukar göra på fredagar. Var riktigt trött idag på gymmet, funderade nästan på att ge upp och cykla hem direkt, men jag tvingade mig själv till att stanna. skönt nu i efterhand. När jag kom hem var jag så himla trött och stressad för att jag skulle hänga med Linus ner på stan och handla lite saker. Detta ledde till att jag stod och lipade i duschen eftersom det inte fanns något balsam kvar :S hmm, är man trött då eller vad?!
Men jag är inte ensam om att vara sån heller. Det känns skönt att inte bara jag är sån. Därför bestämde jag mig för att imorgon ska jag tvinga mig själv ut och ha kul med mina vänner för än gångs skull. Hoppas på att det blir kul.

Ikväll kommer som sagt Ines, och jag ska snart börja med maten. Ska bli gott, är hungrig, även att jag redan smält i mig en godispåse :D Ikväll blir det lugnt i alla fall och imorgon ska jag försöka sova läänge, tror jag behöver min skönhetssömn, kanske får mig på bätter humör!

Känner att jag bara klagar en massa i min blogg, men just nu klagar jag faktiskt på allting, är bara så. Måste ju skriva av mig någonstans. Hehe! Ha det så bra nu ikväll ;) och ta det lugnt!

...Marie...


184579-18


Värme tack!

Torsdagen den 22 februari. Mycket tänkande idag, och mycket matte. Både på matten(såklart) och på ekonomin. Mycket siffror i min hjärna just nu. Ska bli så otroligt skönt att få det här provet gjort. Matte suger.
Skönt att komma hem idag. Lyssna på bra musik och äta mat. Mmm. Sen var jag med mamma och handlade. Handlade lite cashewnötter som jag ska knapra i mig sen ikväll, och så hålller mamma på att baka en äppelpaj nu med. Mums.
Ingen träning idag. Vila. Får bli imorn istället, efter skolan. Sen imorn kväll ska jag laga mat till Ines. Får se vad jag ska laga, men Ines brukar ju inte vara så kräsen så ;)
Hade ju tänkt gå och hälsa på Jonna på Karamellhuset idag, men det är så kallt ute så det får bli nästa gång istället. Sorry gumman. Hatar det här vädret. Vill komma bort till något varmt ställe...

Kvällen spenderar jag med matteboken, tv:n och äppelpaj. Ciao amigos!


184579-16

I wanna be your everything

Ibland händer det saker, saker man inte kan styra. Det är då det blir jobbigt.

Ekonomi idag, flöt på ganska bra. Fattar det här kapitlet för en gångs skull. Gymmet på hälsobanken. Äntligen fick jag springa lite. Välbehövligt! Kändes riktigt bra idag faktiskt. Har en massa energi, men vart den energin hamnar utanför gymmet vet jag inte. Trött på skolan. Satte mig med matten när jag kom hem, och sen gjorde jag fruktsallad med vanlijsås till Pär och Simon. En helt vanlig dag i mitt liv. Vardagen börjar kännas tråkig nu. Aldrig någonting nytt, bara samma gamla vanliga.

Vill att det ska bli ljust och varmt. Vill vara glad, vill att andra ska vara glada. Det är det bästa med sommaren, att alla har ett leende på läpparna.

Ikväll? Plugg och jobb, och tv. Sen kommer nog Linus. Han och jag behöver prata och kanske kramas lite.

Have a nice evening


184579-14

Lonely girl

Var glad ett tag idag, men de försvann lika fort som det kom. Just nu känns de som att jag kan gråta hur mycket som helst. Har varit en jävla skitdag än så länge, Allt går emot mig. Blev inte bättre att komma hem och veta att jag måste börja plugga på två jobbiga prov. Hade hoppats på att få sällskap, men tyvärr blev de ju inte så.  Vill inte vara ensam, vill krama någon och känna kärlek. Känns som en evighet sen. Vet inte vad som håller på att hända, är det bara jag som är sånhär? Orkar inte mer nu i alla fall. Ska lägga mig i min säng och strunta i allt och inte tänka. Inte tänka på något alls...


184579-13

How do you sleep while the rest of us cry?

The nightbreakfast!

Jaha, en RIKTIGT skön sovmorgon idag på morgonen. Men gick ju bara 40 minuter i skolan idag. Skön start på veckan. Satte mej med matten de första jag gjorde när jag kom hem, går inte bra kan jag säga. Usch! Hatar mate just nu. Sen bjöd jag hem Linus på sockerkaka och kaffe ;) hehe. Kul att se dej en stund.
Kul inatt när jag vakande av att han satt i sängen och sa att han var tvungen att gå och äta frukost, och så började han snacka om nåt ris hanvar tvungen att ha! Haha. Men som tur väl var så vaknade han sen. Rolig du är älskling.

Runt halv 6 tiden kände jag mej helt svimfärdig. Kände att jag behövde mat i magen. Lagade taco. Kom inte på annat. Kunde inte tänka. Hehe! Ikväll blir de kärringgympa med my Jonny ;) skönt. Har ju inte tränat på hela helgen. Men imorn hade jag tänkt att springa en runda. Men inte idag.

Mitt nyttiga liv började verkligen bra :S eller inte. Får ta nya tag imorn istället...

"Nobody knows..."

En kall februaridag!

Usch, vilken seg dag. Ont i huvudet och näsan rinner hela tiden. Ingen träning för min del :( får panik!
Har i alla fall varit duktig och pluggat lite matte idag, och så hjälpte pappa mej med företagsekonomin. Orkar inte med skolan nu känner jag. Börjar bli så trött på det. Men de känns faktiskt inte så jobbigt att gå dit imorn, men bara det att jag hatar allt plugg hemma. Om man bara slapp alla läxor och prov skulle skolan va riktig kul. Sovmorgon varje måndagmorgon i 4 vackor framöver. Helt okej =)

Har varit ute och övningskört med pappa nu i eftermiddag. Har ju inte hållt i ratten på ett halvår så det kändes lite ovant i början. Men sen när man väl kom igång så va de kul. Mötte Jonna när hon va ute och körde också. Haha! LIte kul att vi möttes just där de var som smalast och halast. Men de klarade ju vi fint ;)
Skönt och komma in i värmen sen. Hade ingen känsel i mina tår. Brr. Men som tur va så hade mamma kokat te och tagit fram bullar. Mums! Gott. Men imorn ska jag försöka ta tag och börja vara lite nyttig igen. HAr blivit allt för mycket onyttig nu på sista tiden. Man måste ju komma iform till sommaren. Haha! OCh nu när jag är lite förskyld med så får jag inte träna :( men hoppas de går över snart.

I fredags blev de aldrig nåt relaxbad för mej och Elin. Åkte hem till henne istället. Hon hade gjort fruktfat med apelsiner, äpple, banan och kiwi. Sen fyllde vi på med cashewnötter och mörk choklad. Nyttigt, men gott! Bättre än godis de där, och godare för man känner sig inte sådär äckligt mätt efteråt. Vi satt och pratade i flera timmar. Kul att umgås med dej gumman. Vi har så mycket att prata om jämt. =D me like!

Lördagen var ganska seg den med. Gick en runda i skogen med mamma och Zingo. Mysigt att gå dem gamla rundorna. Kändes lite som när man var liten. Härligt i skogen ibland. Man är där alldeles för sällan.
Kvällen spenderade jag,Linus och Martin hos Joar. VI år kebab, sallad och kebabsås i tortilla. Gott. Sen köpte vi en stor fet godispåse som vi smaskade i oss. Haha. Eller jag rättare sagt. Kändes så iaf! Vi kollade på melodifestivalen. Sebastian var bäst!

Jaha, ikväll blir de lugnt. Linus kommer nog en stund. Kanske blir en film ikväll eller något. Hoppas det i alla fall, för jag känner inte för att göra så mycket. Är trött, konstigt nog. Har inte gjort så mycket idag ju.

Ha det så bra gott folk! //Marie Johanna Karlberg


184579-12

Jönköping

Har varit i jönköping idag med Sanna och Kenneth. Inhandlade ett par jeans, en skjorta och en skinnjacka. Tröött va jag när jag kom hem och ont i halsen med :( menmen. Ikväll blir de relax med Elin och sen hem till henne och mysa.

Igår lagade vi mat hemma hos Emelie, blev gott! Trevligt att träffas lite och prata. Skönt med riktig sömn också sen...haha. Fast Pär och Simon väckte mej vid 3 inatt :S usch* menmen. Får skaffa tjockare väggar här hemma tror jag.

Hejsvej

Vänner=bra

Hej och hå!!!

Gådagen blev lyckad. Linus och jag lagde hasselbakspotatis, fläskkött och bearneisesås. Mums. Sen till efterrätt åt vi gurk/morots-stavar med dipp. Det va riktigt gott. Satt och pratade med en massa ljus tända. Mysigt. Sen kollade vi på "När mörkret faller" och mös lite.

Vakande i soffan med huvudvärk. Usch! Ingen rolig start på morgonen. Gick en runda runt långa mejensjö. Skönt att rensa huvudet lite med frisk luft. Gick till baduhuset en snabbis. OCh nu sitter jag hemma hos Emelie. Vi ska snart laga mat. Kycklingchips. En ny maträtt, låter väldigt onyttig, men ska bli spännande att se hur det smakar. Typ grillad kyckling, grädde och potatischips i ugn. Haha.
Sarah kommer nog snart med så då får jag hjälp med matlagningen, för jag vet ju hur Emelie är när det gäller matlagning. Haha.
Imorn blir det shopping i Jönköping som gäller. OCh då får jag INTE vara snål, för jag vill shoppa loss :D sen på kvällen blir det relaxbad med Elin och sen middag och mys. Härligt med vänner!

Ha en fortsatt bra dag vänner ;)

184579-11

Alla Hjärtans Dag

Va hos Jonna igår. Åt wok i tortilla med hennes föräldrar. Riktigt gott va de med mat då. Mums. Sen satte vi oss framför tv:n och kollade på desperate och åt godis, spleade yatzy(typiskt Jonna) och åt apelsin. Sen gick vi faktiskt och la oss och pratade.

Vaknade vid halv elva idag. Välbehövlig sömn kände jag. Åt en god frukost, som de brukar vara hemma hos Jonny ;) sen gick vi en runda runt mejensjö. Sen klippte hon mitt hår. Känns fräscht nu. Skönt.
VI va snällaoch lagade spagetti och köttfärssås och gjorde kladdkaka till hennes föräldrar. Mummsmumms med kladdkaka och kaffe till efterrätt.

Tycker om dej gumman <3 du är ett äkta exempel på hur en äkta vän ska vara. Du kommer alltid vara en del av mej. Hihi.

Har varit och handlat mat med Linus nu. Vi ska laga hasselbakspotatis och nåt kött. Ska bli gott. Lite rött vin till det med. Jag fick ett par fina Björn Borg-trosor av honom innan och mörk choklad. Tack!
Älskar dej sååååååå mycket.

Ha en bra kväll vänner <3 för de ska jag ha.

184579-10

Strawberries

Vakande tidigt idag med, kan verkligen inte sov längre än till 9. Åkte till gymmet...och blablabla...hehe*
Öagade kyckling och wok till middag. Gottigt. Sen kände jag verkligen för att baka något, men vi har ingenting hemma, för mamma ska åka och handla idag så jag fick stå över de. Men jag kollade in en massa goda recept :D blev väldigt sugen faktiskt.
Har jobbat i nån timme nu me. Skönt att få ihop lite pengar.

Ikväll ska jag nog till Jonna och äta mat, och så ska hon klippa mej, för de behövs verkligen. Sover antagligen där med. Sen imorn är det Alla Hjärtans Dag och min pojkvän ringde nyss och sa at han har en överraskning. Undra va de kan va? Är nyfiken nu. Haha.

Satt och kollade på kort från i somras. Va härligt det var. Längtar nu! Hoppas de blir en varm skön sommar, och att en massa kul kommer hända.

Ciao

184579-9

Vinter...brr

Vaknade tidigt idag. Kunde inte sova längre, ljuset lös in på mej och Linus låg och snarkade... Så jag gick till gymmet och sprang istället. Kom hem lagom när Linus gick upp. Ätit nybakde bullar har jag gjort med och ritat lite, kul faktiskt, även om jag inte är så bra.

Nu i eftermiddag har Elin och jag gått runt i Sävsjös alla butiker. Hehe. Kallt att vara ute i kylan. Men skönt att komma in i värmen. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Vad gör alla på lovet egentligen?!

Har varit konstig dem senaste dagarna, lättirriterad, ledsen ena stunden, glad andra stunden, trött, känns som de inte går att vara riktigt glad :( men de går nog över snart, bara de att jag inte vill att de ska gå ut över andra, speciellt dej Linus <3

Åh, förresten, den nya låten "Trying to recall" är verkligen hur bra som helst. En perfekt tryckarlåt måste jag säga :D

184579-6

Hold on!

sometimes

Gårdagen: lagde mat till Linus, drack rött vin, åt chips och kollade på Melodifestivalen. Helt klart rätt låtar som vann. Bättre låtar denna gången med.

Idag: va och drack kaffe hos Linus föräldrar, sen va Elin och jag ute och gick runt sjön i kylan. Vi gick hem till mej och tände ljus, drack te och åt varma jordgubbar med glass. Mmmmm mums! Gottigott gott.
Pratade mycket. Om allvarliga saker. Känns så skönt att jag kan prata med dej om allt, och att du berättar allt för mej. Känns att från och med idag kommer vi att ses mycket mer igen. Och jag hoppas verkligen det, för jag har saknat dej. Du förstår mej, du vet hur jag känner och jag vet att jag kan prata med dej! Träffas  MINST en gång i veckan sa vi va?

Älskar dej vännen min. Finns alltid vid din sida, vad som än händer.

184579-4

// ciao

10 februari

Igår va jag på innebandy en stund, men de va inte så kul. Sen gick jag hem till ett tomt hus och satte mig framför tv:n och kollade på film och drack té. Kände mej lute en sam faktiskt, men ädå lite skönt att få vara för sig själv. Somnade gott iaf.
Vaknade vid halv 10, cyklade till badhuset och simmade 1000m. Bastade och duschade länge. Känns som en bra start på gaen. Sen va pappa och jag nere på stan och handlade lite mat och så.
Nu vet jag inte riktig vad jag ska göra. Gå en runda till Shell och köpa tidningen. Känner mej trött.*gäsp*

Men ikväll kommer min älskling till mig och jag hoppas på myyyss! Älskar dej*

Älskling

/ MARIE

Hands*

Igår var jag, Jonna, Helena och Emelie ute i Jonnas stuga. Mysigt där ute. Bäcksvart, snöigt och en varm stuga med underbara vänner, kaffe, mat, choklad och en tänd brasa. Mycket prat, synd bara tt Sandra inte kunde komma. Men vi bestämde ju att vi ska ses snart igen. :D alltid kul att vara med er. Tycker om er väldigt mycket.

Äntligen är skolan över för den här veckan och nu har vi LOV! Så otroligt skönt. Behöver de känner jag. Och sen har jag inte så mycket planerat på lovet heller, bara att jag ska åka till jkpg och shoppa på fredag. Vill ha ett par nya jeans.
Va på gymmet innan och sprang, och nu har jag precis duschat. Skönt. Ikväll blir de lugnt. Jag ska laga mat till Pär och sen så kommer nog Sarah på besök och äter lite med :D haha. Sen kanske de blir innebandy eller någon film. Men som Ines och jag sa, de är inte så kul med innebandy. Man bara går dit för att alla andra är där.

Linus skickade en bild till mej för en stund sen på honom och Ida, från stranden i Halmstad. HElt klarblå himmel var det. Såg nästan ut att var i sommarn. Längtar till värme, sol och bad.

Älskar dej Linus, imorn blir det mys <3

Händer


Nu har jag varit och fikat med Jonna, tog den gamla vanliga blåbärspajen. Den är verkligen goood :D pratade en stund. Tur att vi har börjat komma igång och ses nu igen. Låg lågt ett tag. Hehe. Sen åkte jag till Ica och handlade lite godis. Cyklade hem i kylan. Trodde mina fingrar skulle frysa till is. Illröda när jag kom hem. Skönt att komma in i värmen. Min älskling ringde oxå. Han ska mingla med kändisar ikväll. Varför får han göra en massa sånt roligt? Vill jag med göra ju...
Längesen jag va ute och festade och hade kul nu. Kanske får börja ta tag i mitt liv och komma ut bland folk igen. Hehe. Men de är ju faktiskt lågsäsong nu ju. Får skylla på det.
Ska laga tacos snart till Sarah och Pär. Mums, fast nästan så man börjar tröttna på det nu, har blivit varje helg i...ja, va kan de va, 2 år. Haha! En pizza skulle inte va fel nu faktiskt. Matfreak är vad jag är.
Lyssnar på Winnerbäck nu, längesen man gjorde de, tänker ännu mer på sommaren då!

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom"

Det är något speciellt med choklad!

Jaha, dagen började inte så speciellt bra, vaknade på fel sida, Linus blev sur på mej och pga det så fick jag inte en riktig kyss av honom innan han åkte :( han är ju i Halmstad nu den lyckosten. Men han kommer ju som tur va hem på lördag igen :D
han kom till mej vid halv 10 igår, vi kollade på nån knäpp film som hette "Haven", men snyggingen Orlando Bloom var ju med ;) så då blev vä filmen lite bättre iaf. Somande snabbt sen kan jag säga. Fick sova jämte min älskling inatt med. Det slår allt<3

Idag gjorde Ines, jag och Sarah klart våran marknadsundersökning. Skönt att ha de över. Och sen har dagen rulat på, hade lite dåligt samvete att jag varit så sur mot Linus idag bara. Så därför ska jag laga mat till honom på lördag kväll. Ska laga hans favoritmat, dricka lite vin, tända en massa ljus, kolla på melodifestivalen, äta chips och dip och mysa :D längtar redan dit.

Ikväll blir de mys med tjejerna ute i Jonnas stuga. Alltid kul att på prata med er. Ni är helt underbara :D
Varma mackor med thai. Haha.

Mmm...chokladen idag var verkligen god. Hade kunnat smälla i mej den på 5 minuter. Haha, men som tur väl var så gjorde jag inte de. Gick en runda runt sjön istället. Mysigt faktiskt. En massa snö överallt. Känner för att gå ut på snöäventyr på söndag om snön ligger kvar. Grilla korv, dricka varm choklad och åka pulka, som man gjorde på den gamla goda tiden =) längtar tillbaka ibland faktiskt. På ett sätt vill man inte bli äldre, men ändå vill man de. Jag får längta tills jag får barn och kan gå ut med dem i snön och åka pulka sen =)



Ska hoppa in i duschen nu! // Marie

7 februari

Usch vilket väder det är ute. Hatar den här snön, kan den inte bara försvinna nångång?!
Kollade på Gery's igår. Det var verkligen hur bra som helst, och sorgligt, låg och lipade. Då tänker man verkligen på hur mycket alla betyder för än, och att man aldrig vet vad som kan hända.

Dagen idag har väl rullat på som vanligt. Emelie och jag var faktiskt väldigt duktiga idag på spanskan för en gångs skull :D åkte dirkekt till gymmet efter skolan, kändes skönt! Springa av sig lite.
NU har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Baka nåt kanske? hmm....nä, för då kommér jag inte va hungrig tills vi ska äta sen, haha. Äter alltid en massa av smeten ;) Kanske ska börja måla på min tavla? hmm, nä får bli en annan gång. Vet inte hur jag ska ha den än. Det får nog bli soffan och tv:n för mej. Längesen man gjorde efter skolan.


Ciao!


Den 6 februari

Skaffat blogg nu, hade tänkt börja skriva lite, så att man kan ha en massa kul och läsa nån dag när man har tråkigt.

Tog lång tid att somna i går pga min jobbiga huvudvärk, men när jag väl somande sov jag som en stock :D provet idag gick väl sådär, menmen. HAde bad idag med, simmade en massa, så är lite trött nu, men jag var ändå ute och gick runt sjön med pappa, Pär och Zingo. Har ätit mat nu, mackor och te :D mmm. Sen ikväll blir det Grey's, älskar det programmet :D så spännande nu ju. Krya ner under täcket och kolla på tv, skönt. Känns som de va längesen man va utan något plugg.

Det var allt från mej ;)


RSS 2.0