4 månader kvar...

Min helg har varit väldigt lugn måste jag säga. Som vanligt kanske, men snart är det sommar och då får de bli ändring på det.

 

I fredags efter skolan fick jag faktiskt med mig Linus till gymmet =) duktig av mig. Hehe. Sen åkte jag hem till familjen och år lax till middag. Var uppe på badhuset och solade och bastade, och sen åkte pappa och jag ner till stan och köpte godis. Sen lagade vi pappas piroger eftersom mamma jobbade så passade vi på, kändes som när jag va liten.

Resten av kvällen spenderade jag i soffan med min bok och tv:n och godis och popcorn. Hehe. Låter väldigt deprimerande. Men de var faktiskt skönare än vad jag räknat med. Ines tittade förbi en stund med.

 

Vaknade halv 8 i lördags. Fixade i ordning mig för vid 9 åkte Linus, Hans och jag till Jönköping. Linus köpte soffa, byrå och lite andra småsaker till lägenheten. Längtar tills det blir klart. Det börjar se ljust ut nu.

Fullt med folk på a6 och med både Linus och Hans som ville åka hem så blev det inte mycket tid till shopping. Men det blev en t-shirt i alla fall. Åkte en runda till Mio medan Hans var på Biltema. Finns så mycket man vill ha. Varför kan man inte ha en massa pengar för?

Sprang runt sjön med pappa när jag kom hem. Det var så fint väder. Kändes nästan som sommar, och det var riktigt skönt att springa.

Kändes ännu mer som sommar när jag kom hem till Linus och han satt på balkongen med en öl i handen. Blev pizza till kvällsmat, och sen åkte vi hem till lägenheten och spelade spel med Joar.

 

Idag på morgonen gick jag Sneppenrundan. Skönt i det fina vädret. Gjorde våfflor till familjen. Det är ju trots allt våffeldagen idag. Har precis gjort en kladdkaka. Tror jag ska gå ut i solen nu och fortsätta på min bok och ikväll ska jag antagligen till Linus och kolla på hans vardagsrum som är klart, och så ska vi kolla på Shrek. Älskar min pojkvän <3

 Ha det så bra i det fina vädret ;)

I know now...

Jag som trodde att våren hade kommit, men nu är de lika kallt ute om det var i vintras. Önskar att jag var någon annanstans, någonstans där det är varmt och skönt. Någonstans där man kan koppla av inte behöver stressa och tänka på en massa saker?

Jag har kommit ur min vinterdepression nu känner jag, även att inte våren kommit på riktigt än. Men känner mig mycket gladare och lyckligare, och det är bra. Verkar som alla andra också är gladare och piggare.

Idag har det varit mycket snack om midsommar. Emelie har tagit tag i det här och försöker få med alla att boka en stuga, och nu idag när jag tänkt lite, så har jag bestämt mig för att följa med, eftersom det va så kul förra året. Och det är inte ofta vi tjejer hittar på nåt tillsammans längre. Så varför inte offra 3 dagar för att få ha kul med er godingar =) haha. Hoppas ni hittade ett bra ställe nu idag.

 

Sommaren är verkligen något jag ser fram emot. Så underbart skönt med värme, bad, grillning, glass, sena sommarkvällar, morgonbad, jordgubbar, brunbrända kroppar, solblekt hår, sand mellan tårna och en kall drink i handen. Mm sommaren är BÄST! Och en sak som är ännu bättre är att i sommar fyller jag 18, och tar det första steget in i vuxenvärlden =D I?m a big girl.

 

Idag va jag och fikade med min underbara Elin. Härligt med en varm kopp te när det blåste och va kallt ute och så tog jag givetvis blåbärspaj med vaniljsås. Mmm. Fick höra en massa snuskigt skvaller. Hihi.

Sen va jag på PB och hälsade på Linus och spanade in dem nya läckra sommarglassarna ;)

 

Nu är jag inne i värmen igen och väntar på maten. En av mina favoriter, broccolipaj. Är godare än det låter.

 

Fredag imorgon igen. Tiden går otroligt snabbt. Snart är vi inne i april och då börjar 18-årsfesterna. Blir till att köpa presenter och äta tårta.

 I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir kanske relaxbad imorgon kanske. Sen vet jag inte.

Ha en bra kväll mina vänner!

184579-31

Mmm...

Nu sitter jag och lyssnar på Sarah Dawn Finer "I Remember Love"- Mycket bra låt! Mamma och jag kände för att gå en långrunda idag på morgonen. Även att det regnade. Vi tänkte att lite regn skadar ju aldrig. Så vi började gå ut till Hjärtlanda. Men sen kom världens storm. Blåste hur mycket som helst, kändes som vi skulle blåsa bort ett tag, och så haglade, regnade och snöade de. Usch! Verkligen oväder. Men vi lyckade komma hem efter 1,5 timmes lång plåga. Hehe. Men det var skönt att komma hem och få av sig alla blöta kläder och ta en varm dusch och dricka te. =).

 

Nu har vi ätit mat och kladdkaka, har kommit på att kladdkaka är min absoluta favorit, och den här idag blev verkligen kladdig och god. Mumma!

 

Igår var jag med Linus. Vi åt tacopaj här hemma, sen åkte vi hem till honom. Han har börjat tapetsera där nu, så det börjar bli fint nu ;) sen åt vi godis och kollade på Förortsungar och Hundra höjdare. Finns verkligen mycket knäppt folk ute i Sverige. Haha! Men det är kul att dem bjuder på sig själva så att vi kan skratta åt dem.

 

Och idag hade jag tänkt vara duktig att plugga lite, men så kom jag på att jag glömt blocket i skolan så de är ju kört. Får se om jag orkar börja med företagsekonomin. Tror faktiskt inte det. Är ju inte prov förrän på torsdag?

 
"Yes I remember..."

image30
Mmm...

Hejsansvejsan

Äntligen är denna vecka över, har varit en stressig vecka. Lyssnat på engelskaredovisningar idag, och så redovisade jag ju om dingon. Känns som man bara stod och mumlade, men hoppas det gick bra.

Härligt väder idag med, det gör mig på bra humör. Emelie ställde upp att gå runt sjön med mig. Skönt. Kände att jag ville springa av mig lite idag med, så jag tog ett till  varv runt sjön med när jag var hemma.

 

Pappa och jag fixade fram ostkaka med grädde och sylt sen när jag kom hem. Mumsigt! Va nere på stan med mamma en sväng med.

 

Har duschar nu och sitter med en hårinpackning i håret. Snart kommer Sarah. Vi ska ner och äta pizza sen. Om någon är sugen att hitta på något så ring bara., vi ställer.

 

Helg är verkligen underbart skönt =)

 Kiss & Hug!

184579-29

Som en vind i ditt hår...

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv, så som jag älskar dig. Du är en del av mig, precis som sommaren <3
 

Va ett tag sen jag skrev nu, men min älskade Linus ville att jag skulle skriva så att han kan läsa vad jag gör om dagarna. Så nu gör jag det, för hans skull för att jag älskar honom så otroligt mycket. Kan inte fatta hur jag kan vara arg på honom ibland. Han som är så underbar <3

 

Igår spenderade jag dagen i Ullared. Uppe tidigt, klockan fem, men vi fick en av de första parkeringarna =) plockade på mig en massa skitsaker, så nu är jag skyldig mamma lite pengar. Och så köpte jag en vattenkokare till Linus, men sen när vi kom hem och skulle testa den så funkade den inte =( Ullaredsskit. Hehe. Pappa fyllde ju år också, så vi lagade mat, klyftpotatis och snitzel, och sen hade Linus med sig Mozartcroissanter som han bakade. Mumsigt med nybakat =) Sen åkte vi hem till "vårat" place. Trängde in oss i hans sovrum eftersom det är där alla hans möbler och tvn finns just nu eftersom han målar i de andra rummen. Men det var mysigt att ligga i sängen och kolla på Grey's anathomy. Har sovit som en prinssessa jämte dig inatt. Hatar att sova utan dig.

 

Kollade film idag i skolan. Sen jobbade jag flitigt med mitt engelskaföredrag som jag ska ha imorgon. Men det känns som att jag inte bryr mig om hur det blir. Inte hela världen. Var på gymmet idag med, äntligen! Tränade bara styrka, känns som en evighet sen jag gjorde de sist. Men det kändes inte bra. Fick ont i hjärtat idag med. Har börjat få det nuförtiden när jag anstränger mig =( har varit så sen jag blev frisk. Kanske började träna för tidigt?

Blir rädd när det är hjärtat. Tänk om det är hjärtmuskelinflammation. Det kan man till och med dö av :S men tror inte det är det då, men man vet ju aldrig. Känner till och med av det nu när jag sitter här, och nu anstränger jag mig inte ens. Mamma tyckte jag skulle gå till skolsystern imorgon för säkerhets skull. Men hon är väl såklart inte där, som vanligt. 1 timma i veckan eller något? Mycket dåligt tycker jag.

 

Har övat på mitt föredrag om dingon nu ikväll, och kollat på Greys. Nyss gjorde jag mig en kopp julté och ätit apelsin och 86 % choklad. Mumsigt!

 

Och sen så va det ju tänkt att Elin och jag skulle gått på dejt imorgon kväll, men nu ringde hon och sa att hon fått influensan, den stackarn =( vi får ta det nästa helg eller något istället.

 

Ringde Sarah och bokade in frukost imorgon på morgonen innan redovisningen =) kanske blir Kookiri med henne imorgon kväll istället. Annars kanske de får bli en hemmakväll med familjen. Det är ju alltid mysigt det med!

 
Ha en fortsatt trevligt kväll, och glöm inte att allt dåligt för med sig någonting bra!

184579-28
På den väg där du går ska jag alltid finnas kvar hos dig...

Helgen!

Jaha, så har ännu en helg gått. Tiden går verkligen så otroligt snabbt. Skönt men ändå jobbigt.

Fredag: Slutade jag vid 12 som vanligt. Skönt. Gick till gymmet efter skolan och tränade. Va hemma hos Linus en sväng och fikade blåbärspaj och rev tapeter :D det är verkligen kaos hemma hos honom just nu, men det kommer bli superfint när det är klart sen. Övningskörde med pappa en sväng och åt middag med familjen =) sen åkte vi till Q8 och köpte godis och sen till Eve där Sarah va. Vi åkte och hyrde Beck och åt godis. Mysigt. Sen kom Emelie en sväng. Och sen när vi skulle gå hem mitt i natten träffade vi på en konstig typ. Hehe. Vi va lite rädda där ett tag.

Lördag: Vaknade halv 10. Åt frukost och sen åkte mamma och jag ner på stan för hon skulle köpa present till Kenneth. Sen handlade vi semlor och åkte till Linus på fika. Mamma hade ju inte sett lägenheten. Sen övningskörde vi en runda ;) fint väder så jag passade på att springa runt sjön. Riktigt skönt =) bara 2 månader kvar till göteborgsvarvet nu ju, så de får bli hårdträning. På kvällen bjöd Linus på mat. Bakpotatis, lövbiff, vitlöksbaguetter och rött vin. Kollade på melodifestivalen och myste <3

Söndag: Vaknade upp ensam eftersom Linus jobbade så jag cyklade hem till mig direkt efter jag vaknat. Gick runt sjön med pappa och Zingo. Skönt att gå i duggregnet =) piggnade till lite. Jag körde ut till Hultsjö med mamma innan och hälsade på systern =) najs. Börjar gå bra att köra nu, men när vi skulle öva parkeringar gick de inte lika bra. Är nåt jag måste börja öva på,. Haha. NU har jag jobbat lite och sen ikväll kommer Linus och så ska vi äta pizza.

Förresten måste jag ju säga att jag är stolt över min lillebror som kom 5:a i götalandsmästerskapen i höjdhopp på 1,60. Nya Stefan Holm!


184579-27
Våren är en bra årstid =)

Walk the line!

Dem senaste dagarna har det faktiskt inte hänt så mycket i mitt liv, inget plugg och ingen träning. Känns som den mesta av tiden gått åt till att kolla på tv :D haha* Var hos Linus igårkväll, kollade på film och myste. Han gör mig lycklig <3 riktigt lycklig. Allt känns så bra nu igen =)

Känns som att allt håller på att bli bättre, och det gör mej glad =) allt är inte lika jobbigt och tråkigt längre. Januari och Februari var hemska månader, men känner redan att Mars kommer bli bra, och restan av året kommer bara bli bättre. Ser redan fram emot sommaren. Även att jag har lite småpanik över hur de kommer bli med jobb och så, man kan ju inte vara helt utan pengar i sommar. Det går ju bara inte.

Ikväll blir det tjejkväll med "the gang"! Saknat er =)

184579-26
Älsklingen och hans syster!

5:e mars

Igår kväll var jag i Linus lägenhet och myste. Vi åt varma mackor och kollade på Sprängaren. Sen blev vi så himla sugna på glass, så vi åkte och köpte de med :D mumsigt. Sov riktigt gott inatt, och vaknade vid halv 10. Hade sovmorgon till 12. Åt en god frukost tillsammans med min älskling och så kollade vi på Simpson ;) sen började vi riva ner en massa tapeter. Tycker faktiskt det är ganska kul, men de blir väldigt skräpigt överallt.
Inte kul att gå till skolan sen :S men tiden gick fort och efter skolan åkte jag hem till Linus igen och lagade mat till honom, riktigt sexig är han i sina arbetskläder :D grr*
Känns som vi är en liten familj. Skulle verkligen vilja flytta ihop med honom. Men tyvärr gåt ju inte de än =/
Har jobbat lite nu och sen ikväll blir de gymping och en film hemma hos Linus kanske.

Ha en bra kväll!

That make me crazy...

På med ett leende på läpparna...


Today!

Vakande jämte min älskling idag =) mysig är han, och igår hade vi det jättemysigt! Känns som vi är en familj med vårt eget lilla hem! Familjen Englund var och drack kaffe hos Linus idag. Sen när jag kom hem målade jag faktiskt min tavla. Kladdade bara på en massa färg, blev helt okej. Men vill köpa mer tavlor att måla nu. Kul! Sen så har jag varit duktig och jobbat lite och skvallrat med mamma. Hahah!

Melodifestivalen ikväll, med vem och vart vet jag inte än. Men we'll see. Pizza skulle inte va helt fel heller. Tss!

Kramkram
184579-25
Den här tapeten tycker jag är riktigt cool, skulle passa bra i lägenheten =) Vad tycker ni?

Jkpg!

Fredagen den 2:a februari.
Seg förmiddag i skolan idag. Dubbeltimma i matte och engelska :S men slutade vid 12 :D gjorde Emelie sällskap under lunchen, tacos idag ju! Hem och duscha och sen kom Linus och hämtade mig så åkte vi till Jönköping ;D
Gick på IKEA och kollade in lite möbler, och så köpte vi lite småsaker. Fikade blåbärspaj och varm choklad. Mumma =) Köpte med oss lite mat hem, och lagade wok i vår nya wokpanna =) hihi. Första måltiden i lägenheten. Nu har vi kollat på The Holiday och ätit popcorn. Mysigt att vara hemma hos min älskling =) love you.

Igår var Jonna hos mig. Vi år fruktsallad och pratade =) kommer sakna dej när du åker till Florida, din lyckost.

Sov så gott i nattt mina vänner <3

184579-24
Min Älskling som posar <3

1 Mars

Sov i Linus nya lägenhet inatt, mycket mysigare än vad jag räknat med :D enligt honom lät de som att den skulle vara i jättedåligt skick, men de tyckte inte jag. Den kommer bli hur mysig som helst sen när den är klar, och stor är den med =) vill flytta dit nu! Hihi. Men de får väl vänta ett tag till, man måste ju ha pengar också. Kostar ju en del med egen lägenhet.
Va i skolan idag i alla fall, ont i halsen fortfarande, så ingen träning =( men kan väl vara bra att vila sig lite. Min kropp behöver förmodligen det.

Ska snart äta varma mackor med curry och banan :D  när jag skulle sätta på ugnen började de rycka en massa, så blev lite rädd att hela spisen skulle brinna upp. Så fick sätta på den andra ugnen. Så nu sitter jag och väntar på att den ska bli varm, så jag kan sätta in mina currymackor. Jag är hungrig! Kollade nyss på Grey's, en kille som fått en massa spikar i huvudet :S usch!

Ikväll kommer Jonna, kul och träffa dej gumman, va ett tag sen nu. Äta lite fruktsallad och så med.

Fredag imorgon, kanske ska till Jönköping med Linus! Får se hur det blir! Älskar verkligen honom, även om det är som det är ibland. <3

See ya folks.


184579-23

RSS 2.0