Vart tar all tid vägen?

Allt går så snabbt nu, för snabbt...
Jag vill att tiden ska stå stilla för ett tag, så att jag hinner med...

Sista Maj

Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja. Har nyss haft ekonomiprov, och det gick faktiskt ganska bra, men  det tyckte jag ju sist också, och sen när jag fick se resultatet fick var det inte vad man väntat sig. Så det är nog bäst att inte ha för stora förväntningar. Linus sov hos mig inatt, och han snarkade som vanligt ;) haha. Men det gör ingenting. För du är så söt att kolla på när du sover. Jag känner mej lite som Derek i Grey's Anatomy. Haha. Skrattar varje gång jag ser det. Hoppas att vi kan åka till Jönköping imorn och köpa säng. Skulle vara så skönt =) och sen är det alltid mysigt att åka till "storstan". Jaja, nu måste jag gå, men ha en bra dag!

There's something about you!

Skönt att sluta tidigt idag. Då har jag lite tid till att plugga på ekonomin. Inget kul ämne det där. Usch! Fattar inte varför jag valde det. Vill inte jobba med ekonomi ändå ju. Men men, de kanske kan vara bra att ha någon gång i framtiden. Har fått mina snygga gröna arbetskläder idag, och så fick jag veta att jag och Elllen kommer jobba tillsammans i charken hela sommarn. Förhoppningsvis blir de kul, inte mycket sol i år inte. Men de blir ju en del pengar, och det kan behövas. Ska ut och gå en runda sen, varmt ute ju. Men det hade ju inte gjort nåt om solen hade tittat fram också. Imorgon blir det fika på Melins med systern. Och sen är det nästan helg igen. OCh jag hoppas på fint väder, för jag vill cykla till Vallsjöbaden och fika och spela minigolf, och kanske ta en runda i båten...vem vet? Vad händer mer i helgen? Hmm...



Rabarber

Blir riktigt sugen på rabarberpaj nu...eller Vallsjöbadens hallonpaj...mmm

Syster Duktig

Onsdagen är snart över den med. Herregud vad tiden går snabbt. Och idag är jag glad. Känner att jag har varit duktig idag, än så länge i alla fall. Sprang en mil på hälsobanken, och det gick riktigt bra. Hem och duschade och lagade spagetti. Sen skyndade jag tillbaka till skolan och gjorde spanska testet. Skönt att bli av med det också. En sak till avklarad. Sen var jag på körskolan och satt vid datorn för första gången, det känns som en bra början på körkortet. Och så ska jag köra första gången nästa vecka. Ska bli kul. Längtar tills jag får körkort nu.

 

Och att vädret är helt underbart idag gör mig ännu gladare. Sommarn är på väg. Jag känner det. Vill ut på picknick. Lägga sig ute på en filt i gräset med god mat och cider som man alltid drack hos gammelmormor när man var liten. Saknar den känslan när man var ute på Berget och hälsade på gammelmormor och gammelmorfar och åt nygräddade våfflor med en massa grädde och sylt. Och så sprang man omkring på den stora trädgården och klättrade i träd och åt körsbär tills man fick ont i magen.

 

Igår var jag och Jonna och kollade på Hofgårds musikal. Alltid kul och se om det är någon talang med. Sen åkte vi hem till Linus lägenhet och åt toast, drack te, åt godis och kollade på Desperate Housewifes. Mitt favoritprogram just nu.

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska gör. Ska nog sätta mig ute i solen en stund kanske. Ikväll blir de nog lite jobb och Grey?s Anatomy. Och sen imorgon kommer Linus hem. Veckan har gått snabbare än vad jag trott att den skulle göra.

 Ha det bra mina vänner!

Puh

We're the special two

Idag har jag och Linus varit tillsammans i två år och det har varit dem två underbaraste åren i mitt liv. Han gör mig så lycklig, han får mig att skratta, får det att pirra i magen på mig. Han är den jag drömt om, den jag letat efter, den jag vill ha vid sin sida i ont och gott, i all framtid <3

 

Så klart skulle vi fira dem här två åren tillsammans. I lördags åkte vi ut till stugan i Solvik. Där var det soligt och klarblå himmel. Precis som det ska vara där ute.  Linus hade hand om grillen och jag stod för den grekiska salladen. God mat, vin, tända ljus, sprakande ljud ifrån brasan, "erotiska" frukter och kex, musik, mys och min älskade Linus. Kan det bli bättre?

Man behöver inte åka så långt för att umgås och ha mysigt. Och det är skönt det.

 

Kommer att sakna dig nu när du är i Stockholm. Saknar dig redan, efter bara ett par timmar. Det är nog bara för att jag vet att jag inte kommer får träffa dig förrän på fredag. Tänk då hur ett liv utan dig skulle bli. Det går bara inte?

 

Älskar dig mer än någonsin.

myvyfoodGrill184579-10

We're the special two

Göteborgsvarvet 2007

Jag säger bara det, det kommer bli fler år framöver. Var så himla kul och härligt, fast det var ju ganska jobbigt ibland också. Men det var det värt. Det måste ju kännas lite.

 

Segt att stiga upp vid halv 6 på morgonen i lördags. Usch, trött. Gröt och nypressad apelsinjuice till frukost och sen bar det av mot Göteborg. Efter många om och men så kom vi till slut fram till Skogsvallen, där vi hämtade ut våra nummerlappar och sen gick vi runt lite på mässan som var där. Jag köpte en löpardress, ny modell för i år till och med.

Sen åkte vi till hotellet och lämnade väskorna och åt pastasallad på Statoil. Vädret var väl inte det bästa. Mörka moln och blåsigt och kallt. Men när vi kom tillbaka till Skogsvallen sken solen och himlen var blå! Perfekt. 15.58 gick starten för våran startgrupp och då kom dem första redan i mål. Trångt i början. Var nästan att man fick gå. Men sen lättade det lite. Segt i början. Men efter första bron började benen bli som vanligt och jag kände mig pigg igen. Så himla härligt att springa med så mycket folk och en massa hejande människor och musik som spelas längs gatorna. Efter 2 timmar och 9 minuter passerade jag målet med ett stort leende på läpparna. Är mycket nöjd. Klarade mitt mål, och det var att springa hela vägen, och det gjorde jag. Nästa år ska mitt mål vara att springa under 2 timmar. Får se om jag lyckas med det.

Men ni ska bara veta hur tunga benen var när man stannat. Kändes som bly. Bananen och kexchokladen man fick när man gick i mål var verkligen hur gott som helst. Och så fick jag en medalj och en ros av Linus =) mitt stöd.

Efter lång väntan och mycket stående lyckades vi ta spårvagnen tillbaka till hotellet. En varm skön dusch, rena kläder och mat. Sen upp på rummet och kolla på eurovision. Har kommit på att det är väldigt tråkigt att kolla på, och har bestämt att det var sista året jag ska kolla på skiten.

 Idag har vi varit på Nordstan en stund och shoppat lite. Och nu är jag hemma igen. Ska planera min träning till nästa år. Hehe. Nä, inte riktigt än kanske. Men snart? 

Mitt st?G?ngetJag

Göteborg - nästa

Äntligen är det fredag! Älskar den dagen.  Ska bara ta det lugnt ikväll, kolla på tv, äta mycket och dricka mycket. Sen imorgon åker jag till Göteborg. Springa Göteborgsvarvet. Hoppas bara det blir bra väder och mycket folk som hejar på oss. 38000, så det lär bli trångt. Hoppas att det går bra, har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv. Kvällen spenderar jag nog på hotellrummet med en stor godispåse och Eurovision. Man somnar nog gott sen. På söndag får jag se vad vi hittar på. Shopping eller Liseberg. Beror nog på vad vi orkar och hur vädret blir. Men i vilket fall som helst så kommer det att bli en bra helg. Har sett fram emot den länge nu. Ha en bra helg vänner, och önska mig lycka till ;)

BronFolkBanan

Solvik

Fredag: Engelska nationella. Ingen aning om hur det gick egentligen. Kan ha gått hur som helst. Hem och pressa lite i solen och laga mat till pappa och mig. Jönköping nästa. Handlade lite smått och gott och åt äcklig mat på IKEA. Hem till tv:n och sängen. Sov gott den natten.

 

Lördag: Vaknar av telefonen halv 8. Linus som ringde i sömnen. Men tur va de för jag bestämde mig för att ge mig ut och springa. 14 km och sen hem och ta en dusch och äta havregrynsgröt. Gott!

Sen blev den en tur till Hultsjö. Linus och Joar red för första gången i deras liv. Det var nog inte lika otäckt som dem trott, för dem verkade gilla de =) jag blev sugen på att rida jag med, men den här gången fick jag gå bredvid.

Hemåt till mamsen och äta köttmos. Efterrätten fick bli en glass på campingen och en minigolfrunda.

På kvällen bjöd Linus och jag ut oss till Solvik. Lagade joguslaviska köttbullar med tsatsiki. Mycket gott. Sov över i bäddmadrassen.

 

Söndag: Vaknade tidigt och åt en riktig grötfrukost ute i solen. Fattades bara jordgubbar. Vi var tvungna att åka hem tidigt. Men vi la oss ute i solen och solade. hemma på trädgården. Åt massa mat, cyklade till reningsverket och matade svanen. Åt hamburgare, köpte godis och kollade på en halv film.

 

Idag har vi knappt gått i skolan, som vanligt på måndagar. Ikväll ska jag till Växjö och springa Vårruset. Synd att det ska vara så dåligt väder bara. Men bara det slutat regna till dess så är det okej.

 

Ha en underbar måndag!

Rabarberpaj...

Torsdagen den 3:e maj börjar gå mot sitt slut och Marie har inte pluggat mycket idag, det borde hon göra egentligen. Hon har nämligen nationellt prov i engelska imorgon. Men förhoppningsvis kommer det att gå bra ändå. Marie hade bara tänkt gå en runda runt sjön idag, men hennes pappa tvingade med henne på en löparrunda på 7 km. Så hon har gjort sitt idag. Och så har hon ätit hennes mammas goda tacopaj. Smaskens. Ikväll blir det nog tv och skruvplockning för hennes del. Och imorgon efter provet ska hon till Jönköping och shoppa loss. Sen är det helg igen.

image40
12 maj är Marie en bland 38000!

Maj!

Nu är värmen tillbaka igen =) hoppas man blir lite gladare då! Och så är jag frisk igen och kan vara ute och springa :D Sommarjobb är fixat och snart har jag sommarlov, även att jag kommer jobba en hel del så ser jag fram emot att få sola och bada, och alla grillkvällar och morgondopp! Hoppas det blir en bra sommar iår.

Jag älskar min pojkvän <3

RSS 2.0