180208

Om det var din sista dag i livet, vad skulle du göra då?

Sportlov

11 februari var det igår! Exakt 4 månader till studenten! Ahh...tiden går för fort...mitt sista sportlov! Då vill jag verkligen njuta av det. Skönt att jag inte lovat att jobba för mycket. Känns som man vill hinna med lite annat.

Men det var en bra dag igår! Vaknade iofs av lövmaskinen vid klockan halv 9. Usch! Inte kul när man vill sova länge. MEn jag gick upp och gjorde blåbärssmothie till Linus och mig. Sen gick vi en runda i det vackra "vårvädret" och köpte årets första glass. Mumma!
Hem till mig och laga mat! Pasta med god sås. Det var gott! Älskar min lilla Linus! Känns bättre och bättre för varje sekund som går. Han gör mig till en glad människa!

När Linus åkte till jobbet så stack jag till gymmet istället och spranf en mil. Skönt som bara den! Kändes som man hade hur mycket energi som helst.

Sen bestämde Jonna och jag oss för att åka ut till hennes stuga ute vid Linnesjön. Där åtvi pastasallad och jordgubbar med vaniljglass. Mums! Sen blev det en riktigt tjejfilm, yatsy, snack och te. Mysmys! Jonna är för gó hon! Hon gör mig glad! <3 Längtar till vår lilla resa! Kommer bli superduper.

image93


Idag vaknar man vid klockan 8 av att sotaren stökar uppe på taket! Åh...att man aldrig får sova när man har lov!!!
Jaja, Ines och jag har fått lite gjort på projektet nu iaf! Det känns bra! En gos fika på Melins blev det med. Det behövdes. Då blir magen glad! Haha.

Nu ska jag ut och gå en långrunda med min Ipod och bara njuta av min ledighet! Sen in i värmen och ta en varm kopp te.

That's all! Bye!

Februari

Helgen har varit bra än så länge!

I fredags fick jag min ipod, så det tog nästan hela eftermiddagen att bara ladda den med en massa musik. Sen bar det av till Jonna. Där åt vi god mat och godis, och kollade på let's dance och pratade. Mysmys!

Igår försökte jag vara duktig och plugga lite till psykologiprovet. Gick faktiskt hyfsat bra! Sen på kvällen åkte mamma, pappa, Linus, jag och Sanna och Kenneth till Vetlanda. Vi åt på "Akropolis". Riktigt god mat var det. Mmm. Fick än härlig sommarkänsla av grillsmaken. Haha!

Sen åkte vi hem till familjen Karlberg och åt citronpaj. Mätta och goa!

Idag ska mamma och jag åka till Jönköping och handla lite. Ska titta efter nya träningskläder. Det är verkligen kris nu.



Ha en bra dag!

RSS 2.0