Uppladdning!

Nu har jag laddat batterierna för ännu en lång arbetsdag.
Igår höll vi på med inventering,vilket medförde att jag spenderade 13 timmar på jobbet igår.

Men när jag kom hem på kvällen hade Jonna gjort det mysigt, och vi kollade på en riktig tjejfilm och åt vaniljkesella med bär och nötter och drack te. Mys i vardagen gillar jag =) Det behöver inte vara svårare än så.



Ikväll flyttar Linus upp, och vi kommer äntligen få bo ihop igen.

Ett steg i taget...

April 26:e

Igår kväll åkte jag hem till lilla Sävsjö igen för att åka och bada med den här lilla plutten.
Han är så härlig, och helt klart i centrum hela tiden =)



Idag har det varit riktigt skönt att vara ledig. Tog sovmorgon, cyklade en sväng, druckit kaffe, köpt ett nytt klädesplagg, ätit grillat till middag och gått en sväng runt en vindstilla sjö.
Härligt härligt.




Ikväll åker jag tillbaka till storstan igen för en vecka fylld av jobb. Och till helgen får jag och Linus vår tillfälliga lägenhet som vi ska ha i 2 månader. Då kommer allt kännas lite mer på riktigt, och man kan ÄNTLIGEN packa upp resväskan.


Underbara sol!

Vilken härlig dag jag har haft idag. Är glad att jag åkte hem till Sävsjö igår efter jobbet. Träffade familj och vänner jag inte sett på ett tag. Det är alltid kul =)
Och idag har det varit livnjutning på hög nivå.
Älskar att komma bort till "landet". Utsikt över en stilla sjö, tystnad, en bra bok, kaffe och bara njuta av solen =)
Är det sommar redan nu kanske? Känns nästan så.
Har sett minst 3 ormar idag, varav en lång huggorm. Iiiii! Hatar verkligen ormar. Om det är något jag verkligen är rädd för så är det just det. Slingriga äckliga saker. Haha! Det negativa med att värmen kommer kanske. Plus alla småkryp och getingar.





Kan man ha det bättre?!

I veckan har jag jobbat, och bott på lite olika platser. Lever just nu i en resväska. Men SNART kommer vi få en tillfällig bostad. Och det ska bli skönt. Men just nu längtar jag allra mest till den 1 juli. DÅ får vi äntligen vår älskade lägenhet som jag var och kollade på denna veckan. Längtar längtar!

Ikväll bär det av mot storstan igen. Och jag får träffa min bästa vän igen =)



Flyttkaos!

Efter 9 dagars jobb i sträck var jag så glad att jag äntligen skulle vara ledig nu i helgen. Wrooong!
Flyttstädning är jobbigare än vad man tror. Hela lördagen och halva söndagen har bestått av packning i lådor och påsar, skurning och städning.



Ojoj, vilken träningsvärk jag har i vaderna. Och varför ska man bo på tredje våningen utan hiss. Undra hur många gånger man egentligen sprungit upp och ner där under alla åren man bott där?

Men nu är det städat och klart. Och idag lämnade vi ifrån oss nycklarna. Känns lite tråkigt. Men samtdigt är vi på väg på något nytt. Något gemensamt! =) det känns härligt.
Just nu står alla saker hemma hos mamma och pappa. Kaos! Haha. Man vet inte riktigt vad det är i alla kartonger och påsar.


Så här ser läget ut! Linus och jag har båda fått jobb i Jönköping och vi får vår fina lägenhet den 1 juli. Den som väntar på något gott...
Så länge kommer vi bo i en resväska. Nästa vecka hos hans faster, veckan efter bor jag hos Jonna, och sen i 2 månader kommer vi bo i en övernattningslägenhet. Och på mina lediga helger hos mamma och pappa.
Kommer vara lite jobbigt just nu tror jag. Men sen, när allt är på plats kommer allt bli superbra! Det känner jag på mig.

Så nu väntar en ny fas i livet =) Spännande!

Helgen!

Som tidigare inlägg. Det är full rulle. Har jobbat nu varje dag i en en vecka. Längtar till helgen då jag äntligen är ledig. Har ingen riktig fast punkt just nu. Vet inte riktigt vart jag hör hemma.
Men så länge man vet att det inte kommer vara för evigt så blir det nog bra =)

I fredags kom min älskade fästman upp till mig när jag slutade jobbet och vi åt pizza på "En italienare och en grek". Gott och mysigt att träffa min kära igen- Därefter var vi på bio, Black Swan! Usch vilken otäck film. Satt på helspänn hela tiden och filmen var konstig. Inget jag ser igen.

I lördags efter jobbet sken solen och jag tog bussen hem till min käre vän Jonna, som hade gjort god middag och vi drack vin och hade det riktigt mysigt! Och god, hemmagjord chokladpannacotta blev det med! Hon är bra!





Nu är det helt plötsligt tisdag och jag har jobbat min sista dag på Konsum. Nu börjar ett nytt kapitel i livet. Spännande!

Våren är här och allt känns så otroligt skönt!

Är så tacksam över min sambo som jag vet att jag ska dela hela livet med. Är så tacksam över mina underbart snälla vänner. Är så tacksam över min familj som ställer upp i alla lägen.

Full rulle!

Ojoj! Dem senaste dagarna har det varit full rulle. Lägenheten har rensats och just nu sover vi i vardagsrummet. Det är helt otroligt vad mycket saker man samlar på sig på bara några år! Banankartonger överallt! Haha.



Vi bor numera i en 1:a istället för en 3:a! Myys!

Bloggen kommer nog att bli lidanande nu. Men ska försöka skriva lite när jag hinner!
Händer mycket nytt nu!

Igår va mamma och jag ute och var barnvakt åt Axel! Vilken sötnos. Barnsugen? Oyes!
Gulligull! Och stor har han blivit nu med!


Just nu blir verkligen träningen och nyttigheter lidanande. Inte mycket sånt här inte.
Så igår på kvällen slog vi på stort och åt glass direkt ur paketet. Precis som i USA.
Och det är såå mycket godare konstigt nog. =)



Nu är det dags för jobb! Hejhej!

RSS 2.0