Vagnen är här!

Igår köpte vi oss äntligen en vagn. Inte lätt att bestämma vad man ska ha, men till slut bestämde vi oss för en Bugaboo-vagn. Har hört mycket positivt om den, och den är riktigt smidig!

Så nu står den här hemma och väntar. Nu är det bara det viktigaste som saknas ;) Men det får jag vänta ytterligare 4 månader på. Väntar man på något gott...


Nedförsbacke!

Påsken var supermysig! En massa mysiga möten med underbara vänner och familj. En massa god mat, kramar, godis, promenader m.m. Det är härligt att vara hemmma! Här kommer lite bilder från påskhelgen.
Nu händer det saker. Bebisen växer så det knakar och sparkar mig i magen varje dag =) Sååå mysigt!
Jag längtar mer och mer för varje dag som går! Vill veta vem det är som bor inne i min mage.
Men nu har vi gått mer än halvvägs, och det är nedförsbacke! ;)
Går in i vecka 22 idag! =)

Påskägg och fika!

Skärtorsdagen idag, och nu är det PÅSK! Älskar påsken. Får alltid så fina minnen av det. Men träffar alla nära och kära, äter en massa gott, njuter av ledighet och sol (inte i år verkar det som).

Igår när jag kom hem från en hel dags jobb hade min käre sambo gjort goda mackor till mig, bjöd på fika och så fick jag ett STORT påskägg! Där i fanns en supergosig mysdress. Perfekt att mysa i nu när jag bara blir större för varje dag som går :P Tack älskling! Världens bästa, och jag är lyckligt lottad som har dig.


Påskägget och mitt fina påskris som redan slagit ut =)



Mysfika =)

Häromdagen kunde både jag och Linus känna vår plutt sparka! Häftigt!! ;)


Vår lille skatt!

Vilken lycka att få se sin lilla bebis, som bor inne i min mage. Allting såg jättebra ut och vi fick se alla små fingrar och tår, hur hjärtat slog, den lilla magsäcken och ansiktet. H*n tittade till och med mot oss, och det kändes hur mysigt som helst att få se dem små ögonen =)
Det är så spännande att vi snart ska få träffa vår lille skatt!

Imorgon är det vecka 20! Tiden går snabbt nu! Dags att börja kolla in alla söta barnkläder nu kanske ;)

Vi längtar efter dig <3


Earth hour!

Igårkväll var det Earth Hour, släckte ni?! Linus och jag släckte i alla fall ner, tände en massa ljus och spelade alafapet. Vad skönt det är att slippa tv:n och datorn en kväll. Borde man göra oftare.
Myskväll!
Elsa va också med, men hon låg och latade sig. Ser nästan död ut =) hah! Så trött, lilla sötnosen.
Imorgon är det måndag, och det innebär att det är dags för vårt andra ultraljud! Ska bli spännande att se hur den lille krabaten har växt sen sist. ;)
Ha en bra söndagkväll! Kram

RSS 2.0