God Jul!

 
God Jul på er!
 
Nu far vi och tomtenissen hem till Sävsjö för julmys! ;)
 
http://englundphoto.com/
 
Kramkram!
 

Helgmys!

Helgen som var bestod av mysfrukostar, en massa bus med Juni och hon har börjar sitta in sin barnstol nu, och hon tycker det är jättekul att vara med lite mer. Vi var och julhandlade med alla andra människor och sen har vi ätit en massa gott!
 
 
vi försökte oss på att göra ett eget pepparkakshus. Det blev inte riktigt som vi hade hoppats. Men kul hade vi. ( det åkte i soporna till slut) 
 
 ...och Juni var såklart med. Hon tycker det är så kul att sitta i barnstolen nu =)
 
 
Nu är det mindre än en vecka kvar till jul. Alla julklappar är köpta. Nu ska vi bara njuta! =)
 

Lucia

Oj, nu är det redan lucia! Tiden går så snabbt. Men nästa alla julklappar är handlade, så nu kan jag bara mysa av julstöket. Ikväll kommer Helena och Jonna på julmys, och till helgen är Linus ledig och då ska vi ha en riktig julhelg har vi sagt.
 
I helgen som var så va vi i Sävsjö. Juni fick bada i badhuset igen, och det tyckte hon om. Bubbelpoolen är favoriten. Sen vände hon sig, från rygg till mage. Flera gånger. Om och om igen! Haha. Men när hon väl vänt sig så blir hon jättesur att hon ligger på mage. Haha. Så då får man hjälpa henne att vända tillbaka igen.
 
 
Ha en bra Lucia önskar Juni! =)
 

3 månader gammal!

Här kommer en Junidos =)
 

3 månader gammal och hon "pratar" en massa, och högt ska det vara. Hon håller huvudet väldigt stadigt och älskar att hänga på armen hela dagarna! Men det börjar bli tungt att gå runt och bära på nästan 6 kilo 12 timmar om dan. Hon älskar att äta på handen och den ska helst vara i munnen hela tiden ;) Och det kommer nog inte dröja länge innan hon vänder på sig! Så himla mysig är hon <3
 
Och lite bilder från instagram!
 
 
Nattinatt!

RSS 2.0