Countrygirl!







Foto: Linus Englund (http://englundphoto.com/)

Marängtårta!

Nu känns det att sommaren är här. Dagarna är varma och kvällarna ljumna. Ansiktet har fått lite färg och det blir grillning varje dag! Härligt.
Idag passade jag på att göra en somrig jordgubbstårta med marängbotten som min käre vän Ines brukar göra. Sååå god!

Maräng: 4 äggvitor, 3 dl socker, 4 droppar ättika, 3 dl rice crisp ( eller om man är lat så går det lika bra att köpa färdig marängbotten)

Vispa äggvitan hårt och tillsätt de övriga ingredienserna. Bred ut smeten på smort bakplåtspapper i långpanna. Grädda i 125 grader i 80 minuter.

Smörkräm: 4 ägggulor, 1 dl socker, 1 dl grädde, 125 gram smör

Äggula, socker och grädde sjudes under omrörning. Tillsätt smör och låt svalna i kylen.
Bred på krämen på marängen. Lägg på ovandelen och garnera med vispad grädde och jordgubbar!






Augusti

Nu får det gärna bli augusti..


Sju år tillsammans <3

Vem hade kunnat tro för sju år sen att vi fortfarande skulle vara tillsammans, lika kära och lyckliga, sambos, förlovade och snart föräldrar till vårt barn.

.Kärleken är evig.


Ledig dag!

Kristihimmelsfärdsdag idag och jag har tagit semester. Oj vad välbehövligt. Denna veckan ha har varit väldigt intensiv. Har jobbat utomhus varje dag, 7-15. Och jag är inte direkt van att få så mycket frisk luft. Men som tur är har jag klarat mig från regn än så länge.
Jag jobbar bara i 4 veckor till, sen går jag hem. Hur länge? Oj, jag vet inte. Kommer kännas riktigt konstigt. Men jag kommer ju ha fullt upp sen =)

I söndags hade jag och mamma en heldag i Ullared. Handlade en massa saker, speciellt till lillen ;) Mysigt med en mor-dotterdag!

Nu är jag inne i vecka 26 och tiden bara flyger förbi. Barnmorskan tyckte jag hade en livlig liten krabat i magen, och det märker både jag och Linus varje kväll ;) Här är det någon som vägrar gå och lägga sig tidigt! Haha

En kul bild! ;)

Nu ska jag iväg på morfars 75-årskalas! Tjingeling.

En helg med nära och kära

Jag har haft en härligt solig helg med nära och kära.

Fredagsmys hemma hos mamma och pappa.

En tripp till Växjö i lördags där vi hälsade på våra kära vänner Martin och Victoria. Vi gick en promenad, satt på en uteservering vid sjön, grillade på engångsgrill, åt trerätters, drack öl( jag drack såklart alkoholfritt), spelade kortspel och hade det trevligt som alltid.








Idag åkte vi hem till Sävsjö igen och gick en underbar promenad ute vid Vallsjön med svärmor och svärfar.
Lugnt och stilla ute vid sjön.
Här kommer spenderas många sommardagar i sommar hoppas jag!





Lillen har sparkat för fullt hela dagen idag, och vi längtar efter dig mer och mer för varje dag som går. <3

Nu väntar en ny arbetsvecka!

VECKA 24


Vitsippor!

Jag är så stolt över min sambo och fästman! Han är så duktig och tar så mycket fina bilder. Tyvärr gör det att jag inte vill ta bilder med min kamera längre. Haha. Bilderna på min vanliga digitalkamera blir ju inte alls lika bra som med hans systemkamera.

Igår var vi ute bland alla vitsippor och tog en massa bilder. Jag har nog aldrig i mitt liv sett så mycket vitsippor som här i Jönköping. Överallt!!! Och det är så vackert. Man blir glad i hela kroppen!




Sen att jag måste ställa upp sim modell är väl inte alltid lika kul. Men just den här gången var det mysigt att sitta mitt ute i skogen bland alla vitsippor ;)




Kika in på hans hemsida http://englundphoto.com/

RSS 2.0