Modellen Juni!

Linus har visat mig hur hans kamera fungerar nu, så igår fick Juni ställa upp som modell ;) Hon är för söt min lilla älskling som idag fyller 8 veckor! 
 
 

Mys!

Idag ska vi ha mysdag Juni och jag! =)
 

Höstkänsla

 
 
 
Hösten är en härlig årstid.  Jag mår alltid som bäst då! Vet inte varför egentligen, men kanske för att man samlat på sig en massa energi från sommaren med en massa sol och ledighet.
Nu kan man träna och röra på sig ute igen när det är svalt och skönt och det är så fina höstfärger ute.
Och sen är det så mysigt att ha stickade tröjor, halsdukar och höstkläder. Skönt att komma in och dricka te och tända ljus och få den där myskänslan.
 
Nu börjar jag verkligen se fram emot julen. 1 november har jag alltid haft som start på att lyssna på julmusik. Så inte lång tid kvar nu! I år kommer julen bli såå mysig med vår lilla hönapöna som växer för varje dag som går!
 
Inte lätt att få en glad min på kort ;) Men hon ler mer och mer för varje dag! Finns inget härligare att mötas av ett sött litet leende på morgonen!
 
 
 
 
 
 
 

En dag som mammaledig!

 
 
 
Dagarna som mammaledig är underbara. Det blir mycket amning, blöjbyten och passande, men samtidigt är det så himla mysigt att se min lilla prinsessa utvecklas för varje dag.
 
När hon är vaken passar vi på att mysa, sjunga för henne, få henne att le.
 
Lite nackträning varje dag =) snart så kan hon lyfta hela huvudet =)
t.
Det blir många promenader i höstvädret. Minst en runda varje dag. Spelar ingen roll om det är strålande sol eller ösregn, vi ger oss ut ändå!
 
Juni sover för det mesta när vi är ute och går, fast ibland ligger hon bara och kikar!
 
Och så blir det förstås en massa mys och gos om dagarna!
 
Sen kommer pappa hem från jobbet, och då myser vi tillsammans hela familjen!
 
 
 

Wedding

Nu är bröllopsdatum bokat =) och i sommar får jag äntligen gifta mig med min stora kärlek! <3
 

RSS 2.0