Söndagsmys!

Söndagsmys med min lilla plutt!
 

Present!

 
 
 
 
Igår när Linus kom hem från jobbet så hade han med sig en present till mig. En ny telefon!! Han tyckte jag förtjänade de efter allt ;) Han är för söt.
 
Jag älskar min lilla familj <3
 
 
 
 

Höstväder

 
 
 
Idag började Linus inte förrän 12, så vi tog en lång "sovmorgon". Åt frukost i sängen och gock nog inte upp förrän 10.
 
Nu har Juni och jag varit ute och powerwalkat en timme i det här tråkiga gråa vädret. Blir som ett riktigt träningspass när man går med vagnen, speciellt med alla backar som är här uppe! Så de känns i rumpan ;)
 
Nu blir de innesittarmys resten av dagen! Tända ljus, te och soffan!
 
Igår badade Juni. Det tycker hon är mysigt, och jag med. Hon är så len och gosig sen efteråt och luktar sådär bebisgott som dem ska göra =)
 
 
 

Mysmåndag!

 
 
 
Nu var det måndag igen och Linus är tillbaka på jobbet. Jag började morgonen med en nyttig frukost med havregrynsgröt med äppelmos, smörgås och nypressad apelsinjucie.
 
På något vis gillar jag måndagmornar, för då kan man starta om på nytt efter helgen ;) Blev en himla massa godsaker i helgen. Lite för mycket.
Så efter frukosten idag gav jag mig ut på en timmes promenad med Juni! Så härligt och solen sken.
 
Nu har vi kommit in och har haft lite Juni-mammamys! Lyssnat på barnmusik och bara tittat in i hennes mörka ögon =) Gud vad jag älskar henne!
 
 
 
 

Fototime!

 
 
 
Idag har vi haft en mysig dag här hemma. Så skönt nä Linus är ledig och vi är tillsammans hela familjen.
Idag har vi tagit en massa fina bilder på Juni. Vi byggde upp en liten "studio" här hemma och passade på att ta en massa kort när Juni sov ;) haha! Då kan man göra vad man vill med henne utan att hon blir arg.
 
Här kommer lite bilder från vår photosession ;)
Behind the scene.
 
 
Och här kommer en bild från det färdiga resultatet ;) Han är så duktig Linus!
 
Nu har vi ätit pizza och ska ha lite söndagsmys här hemma!
 
Kram!
 
 
 

Promenad i regnrusk!

 
 
 
Inatt har lilla pluttan hållt mamma och pappa vakna sen klockan halv 4 inatt. Hon är en riktig "knähund" och vill vara i famnen hela tiden. Så fort man lägger ner henne så börjar hon skrika. Så inatt har vi turats om att vagga, stoppa in nappen och ha henne liggandes på bröstet.
 
När vi "vaknade" idag på morgonen var det riktigt regnigt och trist ute, så vi hade en mysig morgon i soffan. Åt god frukost, kollade på nyhetsmorgon och busade och gosade med Juni.
 
När Linus åkte till jobbet tog jag på regnkläder och regnskydd på vagnen och gav mig ut i ösregnet. Skönt att komma ut en runda varje dag. Dels för att bara få frisk luft och dels för att jag måste få upp konditionen lite ;) Den är inte på topp direkt. Men det ska det bli ändring på nu. Minst en promenad varje dag till att börja med, innan jag får börja springa igen!
 
Resten av dagen får nog spenderas inomhus. Köpte mig lite godis innan som jag ska ha till ikväll. Har klarat mig ifrån godis och sötsaker hela veckan! Men det är inte lätt när man går hemma hela dagarna ;)
 
Nu blir det fredagsmys med min lilla plutt! Ha en bra fredag!
 
Här kommer lite bilder från en av våra promenader i veckan!
Juni tycker det är jobbigt med alla mammas pussar! ;)
 
 
 

Lösenord!

 
 
 
Anledningen till att jag inte skrivit så mycket nu det sista är givetvis för att mycket tid spenderas med min älskade lilla Juni! Men även för att jag inte vet hur mycket jag vill lägga ut på bloggen.
 
Jag tycker det är så kul att blogga, speciellt för att man har det lite som en dagbok och man kan gå tillbaka och se text och bilder senare =) och speciellt nu när det händer så mycket!
 
Därför har jag bestämt att lösenordsskydda bloggen en tid framöver, så att bara nära och kära ska få se och läsa vad vi hittar på om dagarna. Vill ni följa mina dagar som mammaledig och min träning tillbaka till "toppformen" ;) så får ni maila mig om användarnamn och lösenord ( [email protected]).
 
 
 
 

Höstpromenad

 
 
 
Idag är Juni en vecka gammal och den här första veckan har varit helt underbar, även om mamma och pappa har fått väldigt lite sömn, ammat konstant och torkat bajs.
Jag kan inte se mig mätt på henne och älskar henne över allt annat. Det är konstigt att man kan älska någon man precis har träffat!
 
Idag var hela familjen ute på en höstig promenad! Det får det bli många utav nu framöver.
Ikväll ska vi ha lördagsmys och bara gosa!
 
 
...och jag kommer i mina jeans igen! Wihoo. Snart är det träning som gäller igen!
 
 
 

Nu är jag här!

 
 
 
Den första september föddes ett litet underverk! Min älskade lilla dotter Juni Alice Englund.
Allt gick jättebra och vi är hemma hela familjen och lever i en liten lyckobubbla med en massa mys och bebisgos!
 
Lite trötta båda två ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0