Bullar!

Och här kommer gårdagens vaniljbullarbullar! Gott med vanliga hederliga bullar sådanna här snöiga och kalla vinterdagar! Ge mig vår snart!
 

Citronrutor!

Vi känner oss lite isolerade här hemma. VI är förkylda både Juni och jag och vi har blivit totalt insnöade. Så vad ska man hitta på inomhus hela dagarna?! Jo, igår bakade jag vaniljbullar, och idag fick det bli citronrutor!
 
Här kommer receptet!
 
Deg
2,5 dl mjöl
0,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
150 g smör
 
Citronkräm
3 ägg
2 dl socker
1 citron
0,5 dl mjöl
 
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till degen och platta ut i en bakplåtsklädd fyrkantig form.
Förgrädda mitt i ugnen ca 15 min.
Vispa ägg och socker pösigt och vänd ner mjöl och skal och saft från citronen.
Häll i formen och ställ in i ugnen igen i ca 10 min, till smeten stannat. Låt svalna och skär i rutor. Yummie!
 
 

Förkylda!

Åh, varför är det alltid så att när man väl kommit igång med träningen så blir man sjuk! Sååå tråkigt. Jag har haft halsont i över en vecka, Linus har ryggskott och lilla Juni är superförkyld. Så ingen sömn alltså! 
 
Lilla gumman <3
 
Det blir inte så mycket gjort om dagarna.
Planerar bröllop för fullt, och längtar till vår och sommar! Ge mig värme NU!

Frukost!

Startar morgonen med en god nyttig frukost och hoppas att halsen ska bli bättre snart så att jag kan träna igen! Vill ut och spriiiiinga! Bröllopsformen, here we come!
 
 
 

Junis dop!

I lördags var det dags för dop. Vi var lite nervösa att hon skulle bli ledsen i kyrkan, eftersom hon börjat tykännas lite. Men det gick jättebra och hon var mest nyfiken på allt och alla! Efter dopet åt vi smörgåstårta och prinssesstårta, och Juni var lika glad på festen. Hon fick en massa fina smycken, presenter och pengar! När alla gäster gått slocknade hon ganska snabbt! Min älskade lilla dotter <3
 
 

5 månader gammal!

Juni är nu 5 månader gammal, och hjälp vad hon har vuxit. Nu händer det så mycket för varje dag. Snart sitter hon nog själv, hon "pratar" hela tiden på sitt egna språk, hon är ett riktigt busfrö som älskar att busa =) Fast hon har verkligen sin egen vilja! 
 
 
På lördag är det dags att döpas!

RSS 2.0