Hemma hos oss!

Snart är det vår och då vill man så gärna göra om hemma. Helst av allt hade jag velat ha ett hus såklart, men det ligger lite lägre fram i tiden. Ett hus är ju inget man bara går och köper bara sådär.
 
Vi har i alla fall sålt lite möbler, då vi tyckte att det var lite för trångt här hemma. Och vårt gamla runda bord fick flytta tillbaka hem till oss. Det passade perfekt till våra svarta pinnstolar, och helt plötsligt känns det som vi fick ett nytt rum här hemma. 
 
Just nu är det mycket tankar i våra huvuden. Nästa helg är det dop för Juni, bröllopet planeras för fullt, jag börjar fundera på vad som ska hända efter mammaledigheten ( plugg/jobb???), och sen den stora frågan om vi ska flytta från Jönköping. Hem till familjen och vår lilla kära stad. Det är stora beslut, men hur vi än gör så kommer det bli bra!
 

Tillbaka?!

Oj, tiden går så snabbt. Och blogen prioriteras inte direkt just nu. Ska jag lägga ner eller ska jag försöka ta tag i det igen, det är frågan? Är ju väldigt kul att ha en blogg att gå tillbaka till senare. 
 
All min tid läggs på Juni just nu, eller den mesta tiden i alla fall. Utöver det försöker jag ta tag i min träning och samtidigt planera mitt egna bröllop. Mycket nu. Men det är roligt. 
Juni växer för varje dag. Snart sitter hon nog själv, och hon pratar sitt egna lilla språk halva nätterna. 
 
 
 

RSS 2.0