Valborg...

hmm, känns inte som valborg. Känner mig lite ensam =(  var är alla?

25 april

Idag är det exakt 3 månader tills jag blir 18 =) men som Emelie och jag pratade om igår. Jag vill inte bli vuxen än har jag kommit på, tiden går alldeles för snabbt. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Vill inte sluta skolan än. Är ju bara ett år kvar. Sen ska man helt plötsligt bli vuxen.

Stanna tiden...jag hinner inte med!


20 april

Jaha, då va det helg igen. Ikväll ska jag fira Emelie, för hon har fyllt 18. Vissa har tur som fyller tidigt på året. Men jag fyller ju snart jag med.
Vill fixa till min blogg lite, och göra den snyggare. MEn har ingen aning om hur man gör en egen sida :S jaja. Får väl fråga min pojkvän om han kan hjälpa mig =)

Igår var det lite tjejer hemma hos mig. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt och sitta inne i värmen när de regnar, blåser, haglar och snöar ute :S konstigt väder måste jag säga.

Nu ska jag försöka gå och göra lite nytta.

Have a nice evening!

Strålande Sol

Varför ska man bli sjuk när det går som bäst? Vill inget hellre än att ge mig ut och springa när det är så här fint väder. Jag får panik av att bara sitta still. Men jag får väl ta igen det sen så fort jag blivit frisk.

 

Längesen jag skrev nu, och det beror nog på att det har varit så fint väder, så varför sitta inne vid datorn och häcka? =)

 

Lovet har varit lugnt och skönt i alla fall. Behövde lite vila från skolan. Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet.

Grillade ikväll och det kändes verkligen som sommar. Synd bara att det ska bli kallt så fort.

 


Bakom Molnen Är Himlen Alltid Blå!

Äntligen är det efterlängtade lovet här. Så underbart skönt ska det bli. Har ätit mycket påskgodis redan. Smaskens. Påsken är en mysig helg. Oftast är det fint väder just då, och alla är glada och man kan äta en massa god mat och gott godis och träffa nära och kära. Värmen kommer och man känner sig kär, även dem som inte är kära tror jag känner sig lite sådär pirriga i kroppen varje gång de ser ut genom fönstret.

 

Men jag har ju den turen att jag är kär, och att min kärlek är kär i mig. Han är det bästa som hänt mig. Går inte att beskriva vad han betyder för mig, men jag känner mig kär och galen just nu. Älskar honom av hela mitt hjärta. Tack för att du finns i mitt liv!

 My life is great and I'm sooo happy!

184579-36

Glad Påsk önskar Marie

1 april

Folk har ju börjat sakna mitt skrivande, så det är väl bäst att skriva lite då =)

 

Solen och mina nära och kära gör mig till en glad och lycklig tjej. Och det är bra. Vi vill inte ha mer kyla och snö nu. Den får komma i december igen.

 

I torsdags hälsade jag på min älskade Jonna =) brun som en pepparkaka var hon, och så visade om mig kort från Floridaresan. Och så fick jag ett Victoria Secret läppglans. Smakade väldigt gott. Köpte en stor påse påskgodis till mig också. Mums va gott det är med påskägg! My favorite.

 

I fredags hade vi relationsdag i skolan. En skolpräst från Jkpg som pratade men han var faktiskt väldigt duktig. Sa en massa bra saker och så var han rolig. Påminde om en blandning mellan Mr Bean och DagOtto. Haha.

Efter skolan åkte jag, mamma och pappa till Jkpg. Jag skulle kolla på ett par nya löparskor. Fick springa på band för att kolla ut så att skorna passar till mina fötter. Hittade ett par snygga orangevita. Så nu är det bara dags att ut och springa in dem. Gick lite på a6 också. Hittade en skjorta och en annan tröja. Var hemma vid halv 7 tiden.

Sen åkte Emelie och jag hem till Ines för hon bjöd på mat. Fajitas och halloncheesecake. Smarigt. Fick sån himla huvudvärk sen bara, så det blev inte så sent.

 

Lördag. Vaknar vid 9 och går en runda runt sjön i det fina vädret. Världens bästa start på morgonen om man vill piggna till. Sen åt jag en härlig frukost och duschade och fixade till mig. Åkte hem till Linus och tittade på när Hans tapetserade i köket. Börjar likna nåt nu faktiskt. Åkte hem och lagade middag till familjen. Sen drog pappa med mig ut för att springa 7,5. Det var skönt, men ganska jobbigt. En massa träd i vägen, så självklart snubblar jag på en rot och ramlar. Haha. Typiskt mig.

Svettades som en gris sen när jag kom hem. Hehe. Skönt att ta en dusch och fixa till sig inför kvällen. Lagade tacopaj som jag tog med hem till Linus. Är jättemysigt hemma hos honom nu. Cyklade hem till Linda och Kalles lägenhet. Den var också fin =) Och dem har skaffat världens sötaste katt.  Testade på Wii också. Det var faktiskt kul.

Sen gick vi vidare till Vikor Bjerhag en stund.

 

Söndag. Vaknar med världens huvudvärk. Blev för mycket dricka igår, men det är sånt man får stå ut med. Kändes bättre med lite frukost i magen. Linus och jag cyklade till Shell och tog en glass sen åkte jag hem och jobbade och lagade middag till mig själv.

Jonna och jag har nyss varit ute och gått en långrunda och ätit fruktsallad med glass ute i solen. Söndagar är härliga dagar. Tycker om dem faktiskt.

Ikväll ska jag till Linus och kolla på film. Sen är det måndag igen. Men snart är det lov och det ska bli underbart skönt!



image35

RSS 2.0