26 augusti

Helgen har varit bra! I fredags gick jag direkt till körskolan efter skolan och satt vi datorn. Måste börja ta tag i körkortet nu, för jag vill verkligen ha det. Blir så sugen när alla andra har fått! Sen kom Jonna till mig, och vi lagade mat. Grillade joguslaviska köttbullar, klyftpotatis, tsatsiki och sallad. Mums var det. Fast när Katarina gör det blir de underbart gott!
Sen kollade vi på "Se upp fördårarna" och åt godis och grönsaksdipp. Sen var vi ute i mörkret och gick. Månen var helt gul och rund. En riktig myskväll. Sen sov hon hos mig.

Igår var Ines och jag på dejt. Vi åt buffé på Kokiri. Sen åkte vi hem till mig och kollade på Shrek och åt godis och drack kaffe! Amana kom och hämtade oss, och så åkte vi hem till Eve och kollade på en massa gamla bilder. Kul det är med bilder. En massa minnen. Tänk vad mycket man gjort tillsammans! Hoppas på utgång med tjejerna nästa helg då! Skulle va kul. Längesen nu.

Idag har jag varit ute och sprungit en runda. Ikväll ska Linus bjuda på middag. Ska bli spännande att se vad han lagar för gott denna gången. Saknar honom. Har knappast träffat han sen vi kom hem, så de ska bli mysigt att äta god mat, kolla på Jericho och mysa! Min pojkvän är bäst, och jag älskar han mer och mer för varje dag!

Ha en bra dag!

Sommaren 2007

Nu är sommaren över, om man nu ens kan kalla det som har varit för sommar. För min del började sommaren med en tripp till Öland för att fira midsommar med mina kära vänner. Resan blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, och en hel del regn var det. Sedan har det mest varit jobb på Konsum som gällt hela tiden. Knappt någon ledighet och ingen sol. En dag till Ullared och Jönköping är väl de gånger jag varit utanför lilla Sävsjö i sommar. Sen har jag fyllt 18 år och blivit myndig, och det känns supernajs! Firades med middag på Bull's steakhouse. Mycket gott!

Festivalen var  man ju såklart på. Kul och träffa alla vänner och lyssna på bra musik!


image73
Emelie, Sarah och jag innan festivalen!

Sen åkte jag och min Linus till Mallorca. Mycket sol och bad blev det, och det behövdes efter allt regn. En dag gick vi in till gamla Alcudia och fikade. Och en annan dag gick vi längs stranden till hamnen och kollade in alla stora lyxbåtar. Vi önskade verkligen att vi hade varit lite rikare. Vi fortsatte vår "vandring" längs med kusten och kollade in alla lyxiga hus och till slut hittade vi ett gömt litet fik där vi stannade och vilade fötterna. Så vi har inte bara latat oss. Ätit gott och njutit har vi verkligen gjort. En väldigt lyckad resa måste jag säga! Vill jag verkligen göra om. Älskar min Linus!

Driknk
Jag och Linus tog oss varsin drink vid baren!

Utsikt
Utsikten från balkongen

By night
Utsikt "by night"

VI
Vi Två

Ja
Jag själv med en drink i handen!

Nu är det skola igen och jag känner redan nu att detta år kommer va tufft. Börjar redan oroa mig. Mycket plugg, projektarbete, jobb, körkort, träning och sen vill man ju såklart ha lite fritid också. Men jag vet att jag kommer klara det. Det måste jag. För nu är det sista året innan jag kommer ut i det verkliga livet.

 

Har i alla fall två resor att se fram emot. Den 14 september åker SP3 till Tyskland. Kommer förhoppningsvis inte bara bli museumsbesök, utan lite annat kul också.

Och sen åker jag och familjen till Kanarieöarna den 15 december. Så kommer man hem brun och fin lagom till jul och nyår! Ska bli skönt.

 
Adios amigos!


RSS 2.0