Körkort!!!

JA! Igår fick jag mitt körkort. Känns så otroligt skönt. Nu slipper man tänka på det mer. Och så är det kul att få köra bil själv! Men det är fortfarande en massa saker kvar att göra innan jullovet. Fyra prov och två inlämningar på 2 veckor. Men det ska jag nog klara av, för sen får jag min välförtjänta semester! Sol och bad och umgås med familjen.

Nu är det dags för skola.

image90

Semester

Snart åker jag till värmen och lämnar alla er blekfisar här hemma i kalla, regniga Sverige!

image88image89

Min Helg

För alla er nyfikna så ska jag berätta om min helg. En helg som jag egentligen inte alls såg fram emot, men som har varit en rätt så bra helg ändå.

Fredag
Sprang en mil på morgonen vilket resulterade i att min tå är helt svart, "ser ut som den är möglig" som Pär sa. Skola med helt meningslös svenska som vanligt, fick VG på ekonomiprovet, vilket jag blev väldigt glad för! Hem och laga mat till pappa och mig. Stark chilipasta. Mumma. Sen körde jag till vetlanda med mamma. Inhandlade lite smått och gott på H&M. Kollade in allt julpynt som redan kommit in i affärerna. Senprovade jag lite balklänningar. Kanke inte någon i min smak, men jag har nog kommit på vilken färg jag vill ha =). Sen åkte vi vidare och handlade mat på Ica Kvantum där det var riktigt rörigt. Hem och göra sig iordning, för sen skjutsade Gyllen Linus och mig till Vrigstad. Middag på Bull's.
Förrätt: Vitlöksbröd
Huvudrätt: Bull's kotlett med kryddiga klyftpotatisar, persiljesmör, bearneisesås och grönsaker. Mmmm. I love food. Och till maten tog vi ett glas rött vin och pratade om allt möjligt. Kändes skönt att få en lugn och mysig stund ihop! Linus är min, min älskling!
Sen åkte vi hem till mig och drack den nya årsglöggen med familjen och åt godis. Sen somnade vi mätta och goa!

Lördag
Upp klockan nio. Äta frukost för att sedan cykla upp till badhuset och jobba. Mycket folk och barnskrik. Även att jag bara jobbade 11-14 så var jag helt slut när jag kom hem. Hade tänkt åka och träna, men pga av min trötthet och min tå så tog jag mig en vilodag. Lyssnade på mamma som gick runt och fixade hemma i huset. Hehe.
Sen kom Ines hem och hämtade mig och så åkte vi ner till Konsum. Skulle handla mat, men de var svårare att komma på vad vi skulle äta än vad vi tänkt. Efter ungefär en halvtimma kom jag med förslaget Het köttfärsdipp. Och det fick det bli. Hungriga, stack vi hem och satte igång med maten. Blev riktigt gott. Satt och pratde en lång stund om allt mellan himmel och jord. Sen gjorde vi jordgubbscheesecake kan man säga, och så drack vi alkoholfri glöggoch pepparkakor. Kollade på The Good Girl. Sen somnade jag gott.

Söndag
Vakande lika trött som jag somnade. Alla andra låg och sov, men jag fick tvinga mig upp. Dags för jobb. 10-14. Inte lika mycket folk idag som tur var. Hem och äta rester från middan igår. Och så fick jag en god överraskning. Ines kom förbi en snabbis och lämnade en kanelpaj som hon bakat. Gottgottigottgott. Hon är en bra vän, den där Ines! Lustig, men bra! =)
Har varit ute och kört nu med pappa. Börjar närma sig nu. Åh..jag vill verkligen få körkort snart. Villvillvill! Nu har jag suttit här och skrivit och lyssnat på Westlife. Älskar dem! Dem är mina idoler. Yeah!
Ska ner och jobba med skruv nu, så att Snickarlaget blir glada. Sen ikväll ska Linus och jag till gymmet och lyfta vikter, sen hade han visst en bra film hemma som vi skulle kolla på.

Imorn är jag ledig. Eller projektdag, och då ska Ines och jag jobba på för fullt. Klara med projketet i februari sa vi va? Hehe!

Ha det bra!

Yeah!

Från och med idag ska jag försöka skärpa till mig och bli en gladare och positivare människa! Så det så!

Fredag

Nu var denna härliga fredag här igen. Gud vad skönt! Har längtat efter denna dag hela veckan. Bara få komma hem klockan 12. Slappa hela eftermiddan, och sen ikväll ska jag förhoppningsvis åka lite bil med Inespluttan som fick körkort igår =) stolt över dig gumman.
Sen ikväll blir det Ines och min omtalade fredagsmiddag. Ikväll blir det Indisk pasta med vitlöksbröd. Sen blir det Idol, mys och film! En riktigt härlig fredag med min underabar vän Ines <3

Ines är galen

Fredagar gör mig glad!


RSS 2.0