Tiden går, men kärleken består!

Tisdag kväll! Och vad gör jag? Jo, jag sitter här och degar och orkar inte göra någonting. Är inne i en inte-göra-något period! Inte vanligt för att vara jag. Det vet ni som känner mig väl.
Men ikväll måste jag ändå ge mig ut och gå hela den lååånga vägen till badhuset och gå på vattenaerobic! Känner verkligen inte för att hoppa i ett iskallt vatten och träna. Vill mycket hellre ligga kvar i soffan under täcket. Får göra det när jag kommer hem. Kolla på "Vingar av glas". Den gick visst ikväll vid 10. Och som tur är så börjar jag inte förrän kvart i 1 imorn. Som vanligt. SKÖNT!
Men sen blir det jobb. Blääää...
Haha! Men lite pengar är ju aldrig fel. Funderar på att köpa en I-pod. OCh sen en resa snart igen hade inte varit fel. Ines och jag kollae in Indien och Algarve idag. Ser inte dumt ut!

Akut sötsug! Jobbigt!!!

Stolt är jag med över min man som klarade av att springa sin första mil igår! Duktigt duktigt. Snart springer du och jag Gbg-varvet tillsammans. Ser fram emot det.

ska nog ta och sola lite innan träningen så kanske jag piggnar till lite. NOT!

Ha en bra kväll!

image38

Tadaaa

Nu var det fredag igen! Härligt! och den här helgen är jag helledig.
Ska åka och fika hemma hos Elin nu. Sen åker jag vidare till Lidströms. Där blir det mat, film och godis.
Imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det får komma som det kommer. Ta de lugnt i alla fall och göra det jag vill.
Sen på söndag ska jag på födelsedagsmiddag hemma hos Linus.

Nu måste jag gå! Hejsvej

8 januari

Nu har jag haft mitt sista jullov. Usch det känns sorgligt. Jag vill inte bli stor. Jag vill inte ge mig ut i den stora vuxenvärlden. Jag trivs så bra som jag har det nu.


Igår bestämde sig Linus och jag för att åka till Jönköping. Bilen upp till A6 där det var ovanligt lugnt. Vi gick runt och kikade lite. Sen vidare till IKEA. Där storhandlade Linus till lägenheten. Sen åkte vi in till stan och åt kinamat. Det var mumsigt. Sen gick vi genom duggregent till bion. Köpte en megapopcorn och satte oss i värmen och kollade på Arn-tempelriddaren. Helt okej film. När filmen var slut satte vi oss på coffiehouse och drack te och åt hallonpaj. Myspys. Sen åkte vi hem i mörkret och i snökaos. Tur att det inte var jag som körde säger jag bara, för det hade jag aldrig vågat. Men vi lyckades ta oss hem. Då kastade vi oss i soffan och kollade på ett avsnitt av Heroes. Sen somnade vi gott i Linus stora, sköna säng!


Vaknade jämte min man, som hade varit och köpt nybakade frallor till mig. Då blev det ett heroesavsnitt till framför tv:n med nybakta frallor, flingor med mjölk och tända ljus. Tänk om man alltid kunde ha det så mysigt och skönt på morgonen!


Åkte ut till systern på landet och tog en fika. Skönt och komma ut lite och kolla på alla söta djur och bara få andas frisk luft. Haha!


Nu har jag precis varit ute och gått en långrunda. Och så har jag skaffat mig en ny favoritlåt. Jag bara älskar den. Laleh med "Snö"! Lyssna på den.


Nu ska jag försöka plugga lite, men jag vet att det inte kommer bli av. Börjar ju inte förrän kvart i ett imorgon. Kanske hinner plugga lite då! Haha.


image92
Min Älskling!

Hejsvej


RSS 2.0