Morgonpromenad!

Duktiga jag gick faktiskt upp med min älskling idag vid halv 6. På med reflexvästen och sen ut i kylan. Lite otäckt att gå i mörkret, men jag höll mig 100m bakom några andra reflexvästar =) . Hem och äta frulle. De är skönt de.

Har varit och fixat nytt kontokort nu äntligen, så jag slipper stoppa upp hela kön när min remsa inte fungerar som den ska. Och så har jag handlat en ny parfym!

Va nere och hälsade på Linus. Medans han slet på jobbet, satt jag med en kaffe och en bra tidning och slappade. Haha!

Nu blir det plugg för hela slanten! Tycker faktiskt det är ganska kul och plugga nu! Konstigt nog...

Mardröm

Har haft en hemsk mardröm inatt, vaknade av att  jag låg och skrek. Drömde att jag vaknade mitt i natten och hörde att någon öppnade ytterdörren, och jag steg och för att kolla vem de var. Och så står de en främmande man i mörkret. Usch! Jag ville skrika, men fick inte fram ett ljud. Tur att jag vaknade av mitt eget skrik sen. Usch ja!

Gick upp vid 5 idag som vanligt på tisdagar. Frukosten bestod av gröt, och sen cyklade jag med min kära dator till stationen. I tranås kl 8. Föreläsning om aggression och sen disskusioner. Skolkade sista halvtimmen, och tog de tidiga tåget hem.

Nu har jag varit på gymmet i 1,5 timma. Skönt att bara kunna ta de lugnt nu ikväll! Planerar att gå upp med Linus imorn klockan halv 6 och gå en runda! Är det för mörkt då kanske?

/ Marie


Plugg

Dagen den 6 oktober!

Morgonpromenad i härligt höstväder.
Grötfrukost
Plugg
- Idag har jag varit duktig. Har äntligen kommit igång med min Kommunprofil. Det är inte lätt att göra diagram kan jag säga. Usch usch!
Kaffe och paj
Krama
Linus
Plugg
Middag
- kyckling i ugn+rostade rotsaker
Ännu mera plugg

Och resten av dagen: Ska läsa min socialpsykologiläxa på 20 sidor, sen träna något. Kanske blir en promenad med pappa och Zingo, eller en löprunda. Får se vad jag orkar. Sen ikväll får det bli tv:n och jag. Ska upp tidigt imorn igen...

Ha en bra dag!

Dagen

Vart tog den här dagen vägen? Det kan man undra. Frulle hemma hos Linus, shopping i Sävsjö stad, sopplunch, plugg, promenad, spinning, kvällsmål, "du är vad du äter" och nu sitter jag här...trött!

Imorn blir de jobb och fredagsmys!

God natt!


RSS 2.0