Chokladberoende!

Jäsp!! Känner mig inte så jättepigg idag. Blev lite för mycket av det goda igår. Men trevligt hade jag, så det får va värt det! Haha! Växjö är en mysig stad, och Martin hade en supermysig liten lägenhet mitt i centrum.
Det blev italienskt till middag.
Pasta med roccula och pinjenötter och fylld och inbakad fläskfilé. Det var gott! =)



Blev mycket prat om allt och ingenting. Sen fick Viktoria och jag ett ryck och gjorde chokladbollar mitt i natten! Haha. Men gott blev det! Lite smörklumpar i, men det går det med!
En mycket trevlig kväll i Växjö. Får vi ta och göra om snart tycker jag.


Chokladberoende

Värk och kärlek i hjärtat!

Vaknade av världens smäll inatt. Trodde mitt hjärta skulle stanna. Det var Linus tv som trillade i golvet, eller rättare sagt. Han och jag kom på en tillfällig lösning på vart vi skulle sätta hans gamla tv, så vi kan ligga i sängen och kolla på tv. Det enda vi kunde hitta var hans styrkbord. Och inatt måste det helt plötsligt fått nog, och vikt ihop sig. Men som tur var, så stod tvn kvar! Men inte kul att vakna upp så mitt i natten.

Och sen när jag kom ut för att cykla till skolan, jo vad händer?! Cykeln står inte kvar. Då har nån jävel tagit min cykel. Ställ aldrig er cykel på Parallellgatan! Så fick skynda mig till busssen sen...

Skoldagen har varit bra. Vi pratar fortfarande mycket om olika personligheter och sånt och har fått görta en massa personlighetstest. Det är intressant. Jag är visst en blandning av administratör och integrerare. Jag tycker om att ha kontroll och veta vad jag ska göra hela tiden, men samtidigt bryr jag mig om andra människor, och vill andra väl.
Låter det som jag?

Än så länge trivs jag bra. Jag trivs i klassen, och jag tror att vi kommer få ett roligt år tillsammans. Man kommer ju inte göra annat än att umgås. Vi börjar 8.45 om dagarna. Fika vid 9.30-10. Lunch 12-13 och sen fika 2.15-2.45. Haha!

Ingen träning idag heller. Halsen värker, och det hugger i hjärtat och bröstet. Känns inte bra, inte alls., Fan att man ska bli sjuk nu när allt känns så bra. Får bli en dunderkur med té och honung ikväll.

Och så kommer jag få träffa mina underbara vänner ikväll! Girlsnight! Yeah! Det gillar vi.

"Den som inte har tid att träna, kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid att vara sjuk!" Edward Stanley



Dessa fyra vänner gör vardagen mycket lättare. Ni är alla olika till det yttre, men ni är alla lika snälla, underbara, glada och har så underbara personligheter!
Ni är mina kära vänner och jag älskar er! <3

Spring för livet!!!

Blev visst ingen yoga idag. Satt här vid datorn och kikade på lite träningsbloggar på www.traningskompisen.se och så kom pappa och frågade om jag var sugen på att hänga med han ut och springa. Jag va ju inte så speciellt sugen, speciellt inte idag när det är min vilodag. Men pappa som inte sprungit på ett tag lovade att vi bara skulle springa en kort runda i långsamt tempo, så jag bestämde mig för att hänga med.

väl ute var det hur skänt som helst. Den "korta" rundan, blev istället 7 km på elljusan. Och det var hur skönt som helst. Mörkt och halt, men helt underbart skönt! Jag bara bubblar av energi och glädje när det känns så bra att springa. Är mer taggad än någonsin att springa nu!! Vill boka in mig på nåt milslopp snart, så jag kan öva uppp min snabbhet på milen. Har ju ingen direkt tid på hur snabbt jag springer en mil än, men det kommer snart hoppas jag!

Jag kommer sova gott inatt!


Sovmorgon

Måndag! Och idag hade jag sovmorgon! Skönt. Tur att jag har börjat stänga av mobilen när jag sover, för annars hade jag blivit väckt av chefen som behövde akut personal. Men jag hade ju ändå inte kunnat det, för har ju haft skola idag.

Helgen har mest bestått av jobb, jobb och jobb, och nu är en ny skolvecka på gång! Nu blir det yoga, sen tv! Hejhej!


Bajs i bassängen!

Nu är jag hemma från jobbet! Har varit en hel del folk, och det är ju kul att de händer något. Då går tiden mycket snabbare. Fick "plocka" bajs efter småbarnen med. Fattar inte varför inte föräldrarna tar upp de själva. Inte så kul för mig att få torka upp efter andras ungar. Men antar att de ingår i jobbet. Haha!

Ingen träning idag. Bara vilodag, och det är skönt det med ibland. Ikväll blir det grekisk sallad, fläskfilé och vin till middag hos Englund´s place. Sen hoppas jag att vi ska inviga bastun! =)

Upp tidigt imorgon för en mil på bandet! Sen JOBB! Ciao!


Trött!!!

Nu är jag verkligen trött. Ska snart gå och lägga
mig. Har varit uppe sen 20 över 5 idag. Ville verkligen inte upp, men jag är väldigt bra på att tvinga min kropp att resa sig upp, dra på sig träningskläderna, cykla i kyla till gymmet, och sen hoppa upp på löpbandet och springa. Idag var det 5 km som gällde. Tur det. Hade inte orkat längre. Har tränat 3 morgonar denna veckan, och tror inte det är så bra egentligen. Men än så länge har jag följt mitt träningsprogram. Och det har gått bra. Imorn blir det en vilodag, och då ska jag sova länge....

Efter gymmet tog jag bussen till skolan, och jag hannäven idag =). Hem direkt och åka till jobbet. Så har jobbat till 10 ikväll. Känner mig helt slut. Längtar verkligen efter sängen!
                                                                               


Jobb imorn igen, sen mys framför brasan och bastu imornkväll! Det ska bli skönt!

Nattinatti!

Hur vill du att din begravning ska vara?

Idag har jag varit på begravning, och det är ju aldrig kul. Det var min gammelmormor som var 90 år. Hon har gjort sitt här på jorden. Men när jag satt där på begravning tänkte jag på hur jag skulle vilja att min begravning skulle vara. För alla begravningar jag varit på så har det varit så gammeldags, kyrkligt och tråkigt.

På min begravning vill jag ha glad musik, inte sorglig för det är redan så sorgligt, varför ska man då göra det ännu mer sorgligt. Jag vill att man ska minnas det glada och positiva. Och sen vet jag inte om jag vill ha det så kyrkligt med en massa böner och psalmer. Det känns så främmande och gammeldags. Men iofs är det kanske inte så konstigt att min gammelmormor ville ha det på det viset. Hon är ju uppväxt med det. Men man undrar ju hur det kommer att se ut i framtiden. Om ens Svenska kyrkan kommer att finnas kvar på samma sätt. Känns som det mest är gamla människor som går dit på söndagarna för att lyssna på gudstjänster.

Nu ska jag snart äta kvällsmat. Ha en bra kväll! Ciao!

Vill någon ha massage?

Igår va första riktiga dagen i skolan, och vad händer? Jo, jag missar bussen. Står i Vetlanda i kylan och undrar vart jag ska ta vägen. Som tur va fick jag skjuts av en klasskompis. Men kändes pinsamt så där första dagen. Menmen.

Idag har varit slappt i skolan. Först prat om självbild och sånt på förmiddagen och sen massage på eftermiddagen. Och det var såå skönt! Tänk att jag snart ska få ge sån massage till folk! Så om ni vill vara mina testpersoner framöver, så säg till mig!! Det ska vi nog kunna ordna ;)

Va en sväng på Gina med innan jag åkte hem. Och jag som inte ville köpa nåt. Men de va ju REA, så köpte ett par slitna baggyjeans för 99 kr och en kort jacka för 99 kr, så de va inte illa!



Ikväll blir det tjejkväll med gänget. Var ett tag sen nu. Jag är verkligen sugen på en kopp té!

Ha en bra kväll, my friends.

Anders Szalkais träningsprogram

Har bestämt mig för att börja föja Anders Szalkai träningsprogram till halvmarathon. Jag vill verkligen slå min förra tid på Göteborgsvarvet. Jag vill verkligen bli en snabbare, mer uthållig löpare. Det är ju just snabbheten som jag har svårt för. Springer alltid i samma tempo, 6 minuterstempo ungefär. Och det är för dåligt om jag vill klara Göteborgsvarvet på 1,50.

Så nu blir de till att springa en massa fram till Göteborgsvarvet, som är om 17 veckor räknade jag ut. I år vill jag verkligen vara tränad tills dess. Men sen blir man väl sjuk eller nåt och tappar allt. Men hoppas kan man ju alltid!



För övrigt är min mage helt ur balans. Vet inte vad de är, men jag känner mig gravid! Haha...
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nåt bra på tv. Sen första riktiga skoldan imorn! Hoppas den blir kul!

En dag på isen!

Igår sa jag hejdå till Ines. Kommer kännas tomt här hemma nu när hon flyttar. Känns som att man blir mer och mer ensam här i Sävsjö. Vill inte bo kvar här jag heller...
Men det var trevligt hos Ines, hon bjöd på god mat som alltid, tacopaj och mjölkchokladpannacotta med halloncaramell! Och vi pratade om alla gamla minnen.



Gick upp tidigt idag och åkte till gymmet. Blev 1 mils löpning på programmet och det kändes superbra. Fast jag tog de ganska lugnt eftersom de va ett tag sen+att jag sprang på morgonen innan frukost.

Vid 11-tiden åkte vi ut några stycken till Vallsjön och "fiskade" och grillade korv, och fröööss! Brr, vad kallt det var. Men mysigt att komma in i värmen nu!



Ikväll hoppas jag på en bra film och mys i soffan! Imorgon blir första dagen i skolan! Spännande.

Spahelg på Badhotellet

Då är jag hemkommen och utvilad. Synd bara att tiden går så snabbt. Hade inte varit fel att stanna en natt till. Men de får bli nästa gång. Åkte till Badhotellet i Tranås igår, Linus och jag! Kom fram vid halv 3 tiden, och då fick vi nybakta sconesmuffins eller vad det var, och kaffe!

Sen på med morgonrocken och tofflorna, och så gick vi ner till bassängerna och la oss i varsin "solstol" och bara vilade. Sen var det dags för massage, och det var skönt! Man kände sig verkligen avslappad. Och efter massagen blev det bad i en varm bassäng och ångbastu! Härligthärligt.

Sen blev det trerättermiddag.
Förrätt: Västerbottenostsoppa med kräftstjärtar och brödkrutonger
Huvudrätt: Anka med potatisbakelse och rosmarinsås
Efterrätt: Äppeltarte, äppelsorbe och äppelsås



Och till det blev det en flaska rött!



Efter middagen blev det mys och goda drinkar! En bra dag!



För att se mer kan ni titta på www.badhotellet.com!

Vaknade utvilad idag, och åt en god hotellfrukost! Nu är jag hemma igen, i lilla Sävsjö. Och ikväll ska jag säga hejdå till Ines, som flyttar ifrån mig, upp till storstan! Är nyfiken på vad hon kommer bjuda på för mat! Haha!

Ska jag träna idag? USch, vet inte om jag orkar. Men borde göra det. Förresten körde jag spinning igår, och det gick mycket bra. Så snart behöver jag testpersoner som jag kan börja köra för ;)

Ha en bra dag! Ciao.

Idag har jag syndat!

Oh yes! Nu har jag varit lite onyttig idag. Mamma och ja har gått lite smått på GI nu i 2 veckor, men idag har jag syndat ordentligt! Eller ikvälll i alla fall. Fast vad gör man inte för sin älskade! Kalas är ju kalas.

Vi åt frallor, semla och choklad, och en massa kaffe på det! Gottigottgott. Jag älskar verkligen Lindorkulorna som man brukar äta vid jul. Men igår när jag var på Ica Maxi hittade jag iställer en hel chokladkaka med mjuk, krämig Lindorchoklad. Och gissa om den var god!! Gudomlig! Är min absoluta favorit, men inte konstigt kanske, för socker står först i ingredienskön! Haha! Men ska det va, så ska de! Dessa tre är mina absoluta favoritchoklader. Mmmm...


En dag på landet!

Gick motvilligt upp idag klockan 7 för att gå till gymmet. En kopp kaffe, och sen upp på löpbandet. Men det var skönt! Sprang 5 km, och sen hem och duscha, för att sedan åka ut till Hultsjö, till siss!
Vi gick en runda i kylan med "lilla" Zorro! Han är för söt. Som ett yrväder. Njuter verkligen av lugnet och allt det mysiga där ute. Bra att man får åka dit när man vill! Tog lite kort med, men kallt om handen. Brrr!




Snart ska jag på födelsedagsfika hos Linus. Har hört nåt om att de blir semlor...Sen åker vi på Spa imorn. Sköönt!

Mina inköp

Igår fyllde min älskling 23 år, och det firade jag med att bjuda han på frukost, istället för fika. Han fick blåbärssmothie med valnötter, kokt ägg, nypressad apelsinjuice, te och rostmackor med ost och sylt! =) Han blev glad! Och mätt!
Och hans födelsedagspresent är att han och jag ska åka till Stockholm den 22 augusti ( länge dit, menmen)och lyssna på Coldplay! Ska bli kul!


Gårdagens frukost!

Sen igår eftermiddag var Mamma och jag i Vetlanda och handlade lite smått och gott. Detta blev mina inköp på ginatricot! Behövde köpa nåt kände jag! Haha.



Kvällen avslutades med "The guardian" med min darling Jonny! =) Sen lite sällskap av Joar och Jannike! Good Day!

Göteborgsvarvet here we come

Jag är så otroligt träningsugen nu. Måste röra på mig. Mitt halsont har börjat gå över nu så förhoppningsvis ska jag dra mig till gymmet imorgon och springa en runda. Jag vill, jag vill jag vill!! Göteborgsvarvet, here we come!!!


 

Hur man får fler läsare!?

Satt och tänkte på en sak, hur sjutton kan Blondinbella få så många läsare? Hon skriver ju inte om nåtgot speciellt egentligen. Inte i början i alla fall. Varför kan inte en sån som  jag få fler läsare. Hade varit mycket roligare att skriva då. Haha! Äh!

Jaja, i alla fall! Idag fyller min lillebror 16 år! Grattis till dig! Blir till att fira honom ikväll. sen inviga Linus nya 47 tummare!





Längtar till vår och värme

Har varit duktig och städat mitt rum nu =) tagit ut julsakerna och köpt en liten söt vårblomma i fönstret! Känns bra, in med det ljusa och färgglada och ut med allt rött och tråkigt! Nu vill vi ha vår och sommar! Förresten, beställde lite saker på hm igår. Längtar till man kan ta på sig vårkläder igen! Man känner sig mycket snyggare då! =) Detta beställde jag!




 

Ny kamera på ingång

Snart blir den här älsklingen min! Då ska jag ta en massa kort! Yeah!



Härlig vinterdag

Åh, vad man blir glad av det här vädret. Lite för kallt kanske, men det är mysigt attt komma in sen i värmen. Linus och jag åkte ut till Vallsjön och gick en runda på isen. Lite otäckt, men mysigt. Himlen var alldeles rosa och marken helt vit. Romantic!!!

Sen åkte vi hem till mig och åt äppelkaka och drack varmt te.
Längtar tills imorn. Då är jag ledig och ska bara ta hand om mig själv, vara ute i kylan och avsluta kvällen med en god middag och mys med min älskling.

Ikväll blir det tjejkväll! Byebye!


Relaxkväll!

Usch, idag ville jag verkligen inte stiga upp. Det var så varmt och skönt i sängen, och utanför var det -10 grader. Brrr! Har varit mycket folk och mycket att göra idag på badet. Men det är kul det, för tiden går mycket snabbare då.

Efter jobbet blev det en runda runt mountainbike. Hur skönt som helst att springa ute i kylan! Och yoga som avslutning sen när jag kom hem. Och till efterrätt ostkaka och grädde ;) yummie!!

Nu ikväll blir det relax, taco, film och mys med Linus! Det gillar vi...



Ha en bra fredagskväll!! Ciao.

Ett nytt år!

Måste säga att år 2008 fick ett väldigt bra avslut! Martin, Viktoria, Linus och jag lagade mat tillsammans. Och den blev verkligen supergod! Sen blev det gino och baja päron till efterrätt! Mycket trevlig kväll. Vi sprang nästan ner till statshotellet för att hinna ner till tolvslaget. Men vi hann! ¨Champange och jordgubbar fick inleda år 2009!

Hoppas ni andra också haft en bra start på år 2009!


Gårdagens middag! Mumsigt!



Fyra glada vänner! =)

RSS 2.0