Hallonmousse!

Bild: Linus Englund
 
Koka upp hallon och socker i en kastrull. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min och krama ur vattnet innan du rör ner dem i hallonen. Rör runt och låt svalna.
Vispa grädden och vänd försiktigt ner det i hallonen.
 
Portionera upp i några fina glas och ställ in i kylen i minst 2-3 timmar. Garnera med lite bär =) Riktigt mumsigt blir det!
 
Recept: Per Morberg
 
 
 

Friends!

 
 
 
Nu i helgen har vi haft besök av fina vänner. Martin och Victoria kom upp igår och vi hade lika trevligt som vanligt. Vi var på Twin City en sväng och pratade och dem andra drack öl, medan jag höll mig till Coca Colan ;) haha.
Sen åkte vi hem till oss och stekte i solen innan det var dags för middag.
Vi bjöd på hemmagjorda hamburgare, klyftpotatis och aioli. Vi hann precis äta färdigt innan en åskskur drog över och vi fick skynda oss in för att inte bli dyngsura.
 
Sen spelade vi Alias, plump och kollade på Solsidan innan vi slocknade! Trevlig kväll med trevliga vänner ;)
 
Storm is coming...
 
Goda vänner växer inte på träd!
 
Nästa gång kommer vi ha en liten med oss ;) det är knappt att man fattar det själv!
 
 
 

Soliga dagar!

Förra lördagen åkte jag hem till Sävsjö för att träffa familjen. Alltid så mysigt att komma hem. Bo hos mamma och pappa igen, träffa vännerna, syskonen och bara kunna slappna av.
 
Pappa var grillmästare...
 
...och mamma gjorde en supergod efterrätt!
 
En dag åkte vi med Axel till stranden och badade och lekte i sanden ;)
 
Det var soliga härliga dagar hemma i de småländska skogarna! 
 
Ikväll kommer våra kära vänner Martin och Victoria upp till oss. Som vi har längtat =)
 
Ha en bra lördag!

En fin kväll!

 
 
 
Jag har verkligen njutit av dem här soliga och härliga dagarna. Igårkväll tog vi med lite picknick och åkte till en mysig liten sjö. Njöt av lugnet och solnedgången. Härligt!
 
Nu vill vi att du ska komma...
 
 
 

VECKA 35


En tripp till Ystad

Nu är vi hemkomna från några dagar nere i Skåne, Ystad med svärmor och svärfar.
VI bodde i en jättemysig lite stuga lite utanför Ystad. Tyvärr har inte vädret varit något att hurra för, men vi har försökt hitta på lite annat om dagarna än att ligga på stranden och sola och bada.
 
Vi har varit ute och gått i naturreservat, stoppat fötterna i ett iskallt hav, varit turister och tittat på stenarna vid Ale stenar, fikat på ett mysigt fik, storsat runt i Ystad, ätit gott och slappat en hel del. Är man höggravid så är man! Då är det skönt att kunna ta det lite lugnt. 
 
 
 

Vecka 34

Idag går jag in i vecka 34 och det är inte lång tid kvar nu. Och det börjar kännas. Svårt att sova ordentligt och jobbigt att andas när man sitter ner ;) haha! Men med en liten plutt som ligger och trycker och buffar mig i magen hela tiden så är det kanske inte så konstigt.
 
Här kommer lite bilder från de här 8 månaderna som gått!
 
 
 

Elin <3 Rickard

Igår gifte sig min kära vän Elin med sin Rickard. En helt underbar dag och kväll då paret strålade av glädje och lycka!


Foto: Linus Englund

Mer bilder är på väg... ;)

Just nu längtar vi såklart efter vår skatt som ska komma om mindre än 2 månader. Men jag kan säga att vi är riktigt sugna på bröllop vi med! Kanske är dags att planera färdigt snart ;)

RSS 2.0