Julmys på högsta nivå!

Igår var en bra kväll, som alltid. att få umgås med sin kära familj är verkligen mysigt. Vi åt god mat, en massa tända ljus och julstämning i luften, godis i mängder, paketlek, glögg och julklappsutdelning!




Vann en mysig mössa och ett par konstiga glasögon på paketleken!

I julklapp fick jag bla. ett presentkort på intersport till ett par nya löparskor! Verkligen välbehövligt. Presentkort på ginatricot, en träningsbok, massageljus, lotionkit, kuddar och lite annat smått och gott!

Mamma och pappa fick en bild på oss tre syskon som vi förstorat upp på en canvastavla!


Alla vi tre syskon! <3

Idag på morgonen gick Linus och jag upp och tände granen och en massa ljus, och åt en god julfrukost framför Musses jul! =) Och så öppnade vi lite julklappar. Fick en fin klocka av honom, en cheesecakebok och en "stright and curl"- locktång. Tack älskling!

När man har en egen företagare till sambo, så får man räkna med att han är borta på julafton. Så när han åkte till jobbet, gick Ines och jag en långpromenad i snön. Skönt!

Nu är det dags att göra sig lite julfin. För snart är det dags att fira jul med släkten. Ha en underbar julafton! Och glöm inte att njuta ordentligt, för det dröjer ett helt år till nästa gång ;)

Julkramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0