Kokosmazarin paj med bär :P
Idag har det varit en helt underbar dag! Började med en morgonpromenad med Zingo.
Helt vindstilla på sjön och varmt redan kl. 8 på morgonen.
Hem och äta en god frukost ute i solen!
Efter det åkte min älskling och jag ut till Vallsjön.
Vi solade och spelade minigolf och åt räkmacka! Mums.
Jobbigt att vara ute i solen mitt på dan, så jag passade på att baka en supergod paj!
Kokosmazarinpaj med bär
Pajskalet
125 gram smör
3 dl vetemjöl
1-2 msk mjölk
1 msk strösocker
Skär smöret i kuber och blanda ihop med alla andra ingredienser.
Tryck ut i en pajform och nagga botten.
Låt degen vila i frysen ca 30 minuter.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Grädda pajskalet mitt ugnen direkt från frysen i ca 10 minuter.
Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
Kokosmazarin
250 gram madelmassa
1 ½ dl kokosflingor
3/4 dl strösocker
50 gram smör, rumsvarmt
2 ägg
2 msk vetemjöl
½ liter blandade bär
2 msk strösocker
1 msk maizena
Riv mandelmassa grovt och blanda med kokos, socker och smör.
Vispa i ett ägg i taget och rör i mjölet.
Häll smeten i i pajskalet.
Blanda bären med maizenan och socker och fördela över smeten.
Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter.
Låt svalna.
Garnera med kokos och färska bär!

Visst ser det gott ut ;)
Helt vindstilla på sjön och varmt redan kl. 8 på morgonen.
Hem och äta en god frukost ute i solen!
Efter det åkte min älskling och jag ut till Vallsjön.
Vi solade och spelade minigolf och åt räkmacka! Mums.
Jobbigt att vara ute i solen mitt på dan, så jag passade på att baka en supergod paj!
Kokosmazarinpaj med bär
Pajskalet
125 gram smör
3 dl vetemjöl
1-2 msk mjölk
1 msk strösocker
Skär smöret i kuber och blanda ihop med alla andra ingredienser.
Tryck ut i en pajform och nagga botten.
Låt degen vila i frysen ca 30 minuter.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Grädda pajskalet mitt ugnen direkt från frysen i ca 10 minuter.
Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
Kokosmazarin
250 gram madelmassa
1 ½ dl kokosflingor
3/4 dl strösocker
50 gram smör, rumsvarmt
2 ägg
2 msk vetemjöl
½ liter blandade bär
2 msk strösocker
1 msk maizena
Riv mandelmassa grovt och blanda med kokos, socker och smör.
Vispa i ett ägg i taget och rör i mjölet.
Häll smeten i i pajskalet.
Blanda bären med maizenan och socker och fördela över smeten.
Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter.
Låt svalna.
Garnera med kokos och färska bär!

Visst ser det gott ut ;)
Kommentarer
Postat av: michaela träffe
mmm det ser jättegott ut!!
Trackback