Morgonmys!

God morgon, god morgon!
Så skönt att få sova till halv 8 idag, sovmorgon för mig som annars brukar gå upp halv 6. Himla skillnad det där. Har precis ätit havregrynsgröt med mosad banan och russin =) och nu väntar en god kopp kaffe! Morognkaffe är det allra bästa!
När frukosten smällt ska jag och min älskling åka till gymmet och springa tillsammans. Långpass för mig idag, och det får bli i lugn takt idag. Ska försöka hålla mig till 6:minuterstempo i en timma!
Ha en bra morgon mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Ann

Haha, jag har precis oxå ätit havregrynsgröt och nu dricker jag kaffe och tänker att det inte kan finnas något godare än morgonkaffe!

Jag sprang GBG-varvet förra året, himla roligt lopp. Hann tyvärr inte anmäla mig i år, det blev fullt ganska snabbt! Japp, det är mitt första maraton, vi får se hur det ska gå...

Hoppas löpningen går fint idag! Själv ska jag ut i skidspåret några timmar. Sätter på mig en precis lika dan mössa som du har på bilden, förresten!

2010-01-20 @ 08:58:49
URL: http://annsanns.blogg.se/
Postat av: Anna

Härlig blogg! Själv har jag tennislektion ikväll :)!

2010-01-20 @ 09:12:17
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Pilot-Bellan

Hej Marie!



Trevlig blogg du har! Och saken är den att jag behöver faktiskt komma igång med träning. Jag ska träna hemma, och du tips på övningar eller vart man kan hitta övningar billigt? Jag funderar på att köpa nån dvd, hehe



Hare!/bellan

2010-01-20 @ 09:24:14
URL: http://bellankrus.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej Marie! Vilken fin blogg du har, kul med alla fina bilder också!!! Hoppas du får ett härligt långpass!!:)

///Lina

2010-01-20 @ 10:02:39
URL: http://www.linastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0