Kyckling med röd curry!
Jag har verkligen börjat gilla mat med kokosmjölk i.
Tycker om kokossmaken, och sen är det bra fetter i mjölken med.
Här kommer dagens middag:
Kyckling med röd curry
2 port.
Strimlad kycklingfilé
2 paprikor i bitar
1 lök i bitar
lite smör
1 burk kokosmjölk
2 msk röd currypasta
Fullkornsris
Fräs löken och paprikan på svag värme, utan att de får färg.
Lägg sedan grönsakerna på ett fat.
Stek kycklingen på svag värme tills de är genomstekta, men utan att de får för mycket färg.
Lägg i grönsakerna igen.
Blanda currypastan och kokosmjölken, och häll blandningen i stekpannan.
Koka upp, och späd med vatten om du vill ha mer vätska, men inte nödvändigt.
Servera med fullkornsris.
Gott, lätt och nyttigt!
Jag älskar också maträtter med kokosmjölk och då gärna som du gjorde med kyckling och thaicurry. Kan inte bli så mycket godare än så.
nej, visst är det gott =)m
Den där ska jag prova =)