En mysig helg med nära och KÄRA <3

Ja, denna helgen har varit en myshelg kan man verkligen säga. Smygstartade i torsdags då Linus och jag åkte till Jkpg och fikade, gick på IKEA, åt gott på En Italienare och en Grek. Sen gick vi och sattes oss och kollade ut över Vättern innan vi gick och sattes oss på bion och kollade på "The Happening". En mysig eftermiddag och kväll med min älskling.

I fredags jobbade jag till 2, sen hem, ner och handla mat. För Linus och jag lagade lite mat till Joar och Jannike. Fetaostpaj och rött vin. Inte dumt alls. En mysig kväll med spel, god mat och trevligt umgänge ;) härligt att se lite nykärlek.

Vaknade upp jämte Linus och vi lagade en god frukost och latade oss på förmiddan. Sen igårkväll lagade jag mat till Elin. Då fick de bli färskpotatis i ugn med sesamfrön på, kycklingspett, melonsallad, grönsalsdipp och smothie till efterrätt. Och lite rött vin till de =) en mycket trevlig kväll. Kul och prata gamla minnen.

Idag öser regnet ner och jag är lite smått uttråkad. Vill ut och träna, men känns inte så kul när det regnar, Har bakat lite majsbröd istället, och kollat på tv. Hoppas på bättre väder lite senare. Och så får jag se om man kollar på fotbollen sen ikväll.

En hel veckas jobb ligger framför mig...

Kär <3



Vår kärlek blir bara starkare och starkare...

Bal 2008

Vad är väl en bal på Ljunga Park? Jo, alldeles, alldeles underbar! En lyckad kväll med perfekt väder hela dagen och natten. Det kunde inte ha blivit bättre. Och alla var jättefina. Nästa gång man får klä upp sig så fint blir väl på sitt eget bröllop.
Tagga studenten nu då!

image97
SP3 <3

Och vädret kan inte bli bättre =) Jag är lycklig!


RSS 2.0