1000 oceans

sitter här framför datorn och är lite deppig.
 lyssnar på en underbar låt, "1000 oceans"

jag är trött.
väldigt trött.
har ont i magen, vilket inte är något ovanligt för min del =(
och så fryser jag! riktigt mycket. är till och med blå om läpparna.
hade velat ha någon bredvid mig som kunde värma mig.

orkar inte göra något  vettigt, men jag måste. detta måste!
tänk om det ordet inte hade funnits. vad skönt det hade varit.

måste sluta nu...

8 oktober

Det är en sak som jag inte kan förstå, hur mitt humör ändras. Ena stunden kan jag vara hur glad som helst, och sen kan jag helst plötsligt vara sur på allt och alla, och sen får jag dåligt samvete för att jag varit sur och då blir jag ledsen. Sen när jag gråtit ut så är jag glad igen...och så fortsätter det så!

Ibland kan man faktiskt önska att man inte var tjej så man slapp vara så himla känslig för allt.

Fast idag har jag faktiskt varit på bra humör. Ingen skola, det gick bra på körlektionen, sen var jag ute och sprang i höstvädret, och nu ikväll ska jag få träffa mina underbara vänner! <3

Ha en bra kväll!

Mary.


Oktober

Nu var det visst helg igen. Veckan har verkligen gått snabbt. Men det har varit en stressig veckan. Vet inte varför jag ska behöva stressa så mycket. Jag försöker hinna med så mycket som möjligt...skolan, projektarbetet som Ines och jag äntligen har påbörjat, jobb, träning, umgås med familj, vänner och pojkvän, övningsköra och sitta vid trakikskolan, och sen vill man ju ta det lite lugnt nån gång då och då med...

Men denna helgen kommer bli bra. Det känner jag. För ikväll ska Ines och jag ha en riktig slappkväll med relaxbad, hemmagjord pizza, ansiktsmask och idol. Sen imorn åker jag, Ines och Eve till Växjö. Shopping för dem sista pengarna. På kvällen bjuder Lina på 18-årsmiddah, och sen blir det fest på Kulturhuset. Ska bli kul att träffa alla tjejerna. Var ett tag sen nu alla sågs.
På söndag har jag inget planerat. Hoppas på fint väder så man kan vara ute. Sen ska jag försöka plugga lite och så vill jag mysa med Linus.

Nu ska jag snart äta soppa!

Ha en bra helg vänner...

(...och lycka till med du vet vad.. ;) )



RSS 2.0