En sommardag!

Igår var en helt underbar ledig dag. Började morgonen med en god frukost med min älskling. Sen packade jag ner badkläderna och mamma och jag åkte ut till Skärsjöbaden. Låg och solade, badade och fikade hela förmiddagen. Så otroligt varmt och skönt i vattnet.
Eftersom Linus och jag är hundvakt så bor vi i hus denna veckan. Mysigt nu när det är så bra väder. Inte kul att sitta i en varm lägenhet då.
På eftermiddagen kom Ines på fika. Kaffe och jordgubbar är aldrig fel.
Sen vid 7-tiden trotsade jag värmen och begav mig ut på en löptur i skogen. Jag hade hur mycket energi som helst, och jag kände mig verkligen lycklig när jag sprang på de små stigarna. Men så fort jag kom ut i solen, sa det "PANG" och jag blev helt slut. Värmen tar verkligen kol på än. Men jag bestämde mig för att gå de sista backarna. Men det var lika skönt det =)
När mannen kom hem från jobbet åt vi nygräddade plättar och sen tog vi forden ner till badet och tog ett kvälldopp. Sjön var helt stilla och ljummen, och solen hade inte riktigt gått ner. Är det inte helt underbart med sådanna kvällar?!
Sen när vi kom hem åkte myskläderna på och sen tittade vi på några avsnitt av Solsidan.
En bra ledig dag helt enkelt! Mer såna dagar.
IDag började jag morgonen med en timmes promenad. Och snart väntar jobb, och ikväll ska vi ut till systern på grillkväll! Mys!
Ha en bra dag!

Bildupdate!

Nu när det har varit så varmt och skönt ute så har jag inte haft någon som helst inspiration till att sätta mig inne och blogga. Men här kommer i alla fall en bildupdate från vad som har hänt sen sist.

Bland annat mys i Solvik, kalas och sol och bad =)











Nu ska mamma och jag sola och bada hela dagen!
Njuuut av värmen nu ;)

Hejhej!


RSS 2.0