Beslutsångest!

Min lediga dag igår spenderade jag på Kolmården tillsammans med Linus, Joar och Jannike! En mysig dag med alla djuren. Lite lata var dem eftersom det var så varmt och soligt, men lika söta är dem för det! Speciellt aporna, de är mina favoriter. Kul att vi fick se matningen av aporna. Dem är för roliga! Påminner så mycket om oss människor! ;)
Kom hem sent ikväll, det tar ju ett tag att åka dit, men det var värt det!


Fikapus utanför Tranås!


Aporna och elefanten :P

Beslutsångest!!
Idag fick jag brev från Kalmar universitet där det stod att jag blivit antagen till deras nya idrottsvetenskapliga program. Verkar hur kul som helst, men vågar jag satsa på ännu en hälsolinje? Mina tidigare 2 har ju bara varit en besvikelse =/ Hade varit så kul att flytta med. Vill ifrån Sävsjö...sååå mycket!

Samtidigt är jag jättesugen på att åka och läsa franska i Montpeiller. Det skulle vara en upplevelse! Tänk vad kul att träffa en massa nytt folk, lära sig ett nytt språk och upptäcka ett nytt land! Äta en massa croissanter och dricka rödvin ;) Bonjour!

Eller ska jag slutföra mina studier på Ädelfors folkhögskola, även om jag inte är speciellt sugen? Just bara för att jag någon gång ska slutföra något jag påbörjat!

Åka på roadtrip i USA och leva livet!?

Eller så kan jag bo hemma i höst och leva på mina föräldrar/pojkvän och mina olika extrajobb samtidigt som jag läser upp mina betyg på Komvux.

Ligga under täcket och inte göra ett piss! Bara tänka på hur misslyckad jag är, och ångra att jag inte pluggade tillräckligt på gymnasiet.

Usch, jag vet verkligen inte! Ena dagen vill jag något, och andra dagen vill jag något annat.
Snälla, hjälp mig! Vad tycker ni jag ska göra?

Kommentarer
Postat av: Maj

vad vacker du är! Har du för dig då?

2009-07-17 @ 09:23:22
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: lina

Becca & Lina : FRANKRIKE !! Det verkar ju toppen marie & det tror vi skulle passa dej. Det kan ju få dej att verkligen veta vad du vill !! Puss&kram

2009-07-17 @ 17:26:51
URL: http://linatheballerina.blogg.se/
Postat av: michaela träffe

testa! du kan inte annat än ångra dig! :)

2009-07-19 @ 23:29:14
URL: http://realmicca.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0