Thassos!

Då var man hemma i Sverige igen! Och jag tror inte jag gillar det. Ville verkligen inte åka hem. Trivdes så bra i Grekland! Alla härliga människor, lugnet, solen och havet! Men tyvärr går det inte leva så. Back to reality!

Resan började inte så bra. Väntan på bussen till Växjö. Den kom aldrig! Och så visade det sig att det aldrig skulle gå någon buss just den tiden. Men som tur väl var fixade det sig. Fick ta en annan buss och kom till slut till Växjö där det fick bli middag hos Victoria och Martin. Vi inhandlade 2 kg smågodis som skulle räcka hela veckan!
Räckte det?! Nej, 1 dag! Haha!

Upp klockan 5 på morgonen och sen gå till stationen där tåget till Kastrup väntade! Linus och Martin öppnar upp första ölen kl. 6 på morgonen. Fick bli fralla och kaffe för mig och Victoria ;) Haha! Skönt att åka tåg till flygplatsen, istället för att trängas i en bil! Tåg bara 2 timmar och 20 minuter ner till Danmark där solen sken.
Incheckning och en breezer! Sen var resan igång.




Tåg bara 2,5 timma med flyget. Helt otroligt att man kan komma bort från regn och kyla i Sverige på bara 2,5 timma. Varför gör man inte det oftare?!

Solen sken och det var klarblå himmel när vi kom fram. Varmt och skönt! =) Åkte färja på 40 minuter över till Thassos. Sen var vi framme vid vårt mysiga lilla hotell Chrissa! Mycket bättre än vad jag trodde! På kvällen gick vi ut och åt och sen satte vi oss på balkongen och spelade kort. Ett oväder drog in över fastlandet. Och när vi satt på balkongen kunde vi se hur det blixtrade på andra sidan havet! Otäckt fast samtidigt mysigt.
Men inte så kul när man vaknar mitt i natten av att ovädret är precis över hotellet!
Hela rummet blinkade och det åskade så det lät som träd knäcktes och värsta monsunregnet!






Men resten av veckan har verkligen varit kanon. Sol, bad, middagar vid hamnen, vindrickande och en massa kortspelande och yatsy! Vi har varit på lite olika stränder, Golden beach och Paradise beach. Tog taxi dit och åkte på slingriga vägar längs bergen. Men vilken utsikt!















Thassos är verkligen en mysig liten ö! Skulle lätt åka dit igen. Ville verkligen inte åka hem. Har haft det så bra. Ingen hemlängtan alls...

Tack för en trevlig och oförglömlig resa!




Kommentarer
Postat av: Em

Vad fint det verkade vara!! :)

2009-06-25 @ 16:52:04
Postat av: michaela träffe

håller med föregående talare.. jag vill också dit, iaf till grekland! kanske blir en sista minuten sen i höst ;)



Jättekul med kort också!

2009-07-01 @ 21:03:49
URL: http://realmicca.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0